Varmt tack till
Sparbanken Skåne!Teckomatorps Humorfabrik har sedan starten 2013 arrangerat 5 egna föreställningar.

Namn: Vi bor på landet!

Premiär: 2022-09-01I september 2022 satte vi upp Vi bor på landet på Nordens största humorfestival; Lund Comedy Festival. Det här var första gången som humorfabrikens alla fyra komiker gjorde en föreställning tillsammans.

Så här beskrevs den:
En livad show av och med Teckomatorps humorelit. Att bo på landet har både sina för- och nackdelar, men vad är det egentligen som skiljer storstadens brus från åkrarnas sus om man tittar lite närmare på det?
Här har vi några lantisar som reder ut begreppen i en charmig humormix om livet på landsbygden men också upplevelsen av hur Eslöv kan kännas som New York. På landet avhandlas ämnen som skadedjursbekämpning, flaggstänger och grannsämja. När gödselstanken ligger tung över nejden får man se alltihop med lite humor, och sen ta närmaste traktor därifrån.
Teckomatorps Humorfabrik presenterar fyra äkta landsortskomiker på vift i storstan för att ge sina dråpliga perspektiv: Henke Nordberg, Mats Andersson, Elin Nordén och Gustav Annerblom. Varmt välkomna!
PS. Det blir ingen buskis. DS.

Vill du boka föreställningen? Klicka här för att skicka en förfrågan (ej bindande).

Namn: I afton trams

Premiär: 2019-04-13

Trots namnet så var det här den mest personliga föreställningen hittills. Elin Nordén och Mats Andersson berättade öppenhjärtigt om hur det träffades och om livet som par både på och utanför scenen. Premiären ägde rum den 13 april på Restaurang Hardings i Marieholm.Namn: Jul jul, strulande jul

Premiär: 2018-12-01

Elin Nordén och Mats Andersson gör en show om en jul som inte riktigt går som det är tänkt.

Premiären ägde rum på Restaurang Hardings i Marieholm.

Namn: Valfläsk - #denfetasanningen

Premiär: 2018-08-30Inför valet 2018 skrev Elin Nordén och Mats Andersson ihop föreställningen Valfläsk - #denfetasanningen och satte upp den på Lund Comedy Festival, Nordens största humorfestival.

Föreställningar handlar om bland annat om vallöften från nutid och dåtid.

Namn: 101 saker du inte visste om Eslöv!

Premiär: 2015-02-15När Eslövs Teaterförening frågade Teckomatorps Humorfabrik om att sätta upp en föreställning i deras regi så bestämde Elin Nordén och Mats Andersson sig för att skriva ihop sin första egna föreställning. Och naturligtvis skulle den handla om Eslöv.

Allt i från historik och händelser till kändisar tas upp i denna folkbildande föreställning. Premiären ägde rum på Medborgarhuset i Eslöv.

Så här beskrivs föreställningen:

Eslöv börjar på E!
Eslöv är en stad!
Eslöv ligger i Skåne!

Detta är bara några av de saker du INTE kommer att lära dig under föreställningen 101 saker du inte visste om Eslöv. Vi räknar nämligen helt kallt med att detta är något du redan visste.

Men kanske undrar du över vad ordet Eslöv egentligen betyder eller varför Torshavn på Färöarna inte längre är vänort till Eslöv. Och hur var det egentligen med den där meteoriten som höll på att träffa Eslöv 2007?

Allt detta och mycket mer reds ut komikerna Elin Nordén och Mats Andersson som tillsammans har mer än 20 års erfarenhet av standup-scenen, i en föreställning som en gång för alla tänker slå hål på myten att Eslöv skulle vara Sveriges tråkigaste stad!

101 saker du inte visste om Eslöv är Teckomatorps Humorfabriks nya humorföreställning som sätts upp av Eslövs Teaterförening på Medborgarhuset i Eslöv söndagen den 15 februari klockan 17.00.