Varmt tack till
Sparbanken Skåne!Teckomatorps Humorfabrik har sedan starten 2013 arrangerat 5 egna föreställningar.

Visa alla

Namn: 101 saker du inte visste om Eslöv!

Premiär: 2015-02-15När Eslövs Teaterförening frågade Teckomatorps Humorfabrik om att sätta upp en föreställning i deras regi så bestämde Elin Nordén och Mats Andersson sig för att skriva ihop sin första egna föreställning. Och naturligtvis skulle den handla om Eslöv.

Allt i från historik och händelser till kändisar tas upp i denna folkbildande föreställning. Premiären ägde rum på Medborgarhuset i Eslöv.

Så här beskrivs föreställningen:

Eslöv börjar på E!
Eslöv är en stad!
Eslöv ligger i Skåne!

Detta är bara några av de saker du INTE kommer att lära dig under föreställningen 101 saker du inte visste om Eslöv. Vi räknar nämligen helt kallt med att detta är något du redan visste.

Men kanske undrar du över vad ordet Eslöv egentligen betyder eller varför Torshavn på Färöarna inte längre är vänort till Eslöv. Och hur var det egentligen med den där meteoriten som höll på att träffa Eslöv 2007?

Allt detta och mycket mer reds ut komikerna Elin Nordén och Mats Andersson som tillsammans har mer än 20 års erfarenhet av standup-scenen, i en föreställning som en gång för alla tänker slå hål på myten att Eslöv skulle vara Sveriges tråkigaste stad!

101 saker du inte visste om Eslöv är Teckomatorps Humorfabriks nya humorföreställning som sätts upp av Eslövs Teaterförening på Medborgarhuset i Eslöv söndagen den 15 februari klockan 17.00.