Varmt tack till
Sparbanken Skåne!Mycket på gång i höst!

Än hänger sommaren kvar, men vi måste ändå börja prata om hösten och våra TRE stora nyheter!

Vi tar det hela i kronologisk ordning.

Söndagen den 24 september är det premiär för vår nya ståuppklubb i Höör, Standup på Anders!

Sista söndagen i månaden så blir det föreställning med några av Skånes bästa ståuppkomiker blandat med nyare talanger. Vi tar helt enkelt vårt koncept Sommarstandup på The Tivoli i Helsingborg och Standup på Grande i Eslöv då vi inte annonserar vilka komiker som kommer utan garanterar bara en väldigt rolig föreställning, och kör det även i Höör.

Kulturhuset Anders är platsen och showen börjar 19.00 (insläpp 18.30).

Biljetterna hittar du på Biljettfabriken.

I höst rullar även Standup på Grande vidare. Nästa föreställning äger rum torsdagen den 28 september. I sommar fick vi storstilat besök av bland andra Özz Nûjen och Thomas Oredsson. Vilka som kommer i höst avslöjar vi såklart inte, men som vanligt blir det en härlig föreställning med nya och gamla favoriter under ledning av Elin Nordén.

Biljetterna hittar du på Biljettfabriken.

Och sen kommer vi till en föreställning då vi faktiskt avslöjar huvudkomikern. Fredagen den 6 oktober kommer ingen mindre än Henrik Hjelt mfl till Folkets Hus i Svalöv!

Hjelt är sedan länge ett etablerat namn i humor-Sverige, bland annat genom sin medverkan i TV4s långkörare Parlamentet, men de senaste åren har även gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen vilket vi är väldigt glada för. Missa inte denna charmiga komiker! Som vanligt uppträder fler komiker och biljetterna hittar du på Biljettfabriken.Och sen, höstens kanske största nyhet, vårt nya koncept Talkshowfabriken på Folkets Hus i Teckomatorp!
Söndagen den 22 oktober har vi världspremiär för vår härliga och personliga talkshow med humorinslag. Och premiärgäst är ingen mindre än den folkkäre artisten och programledaren Lasse Kronér!

Det blir ett samtal om allt och inget och Lasse kommer även att bjuda på en hel del musikaliska inslag.

Du har också möjlighet att ställa frågor till Lasse. Maila dem till talkshow@teckomatorpshumorfabrik.se så ställer vi dem under eftermiddagen. OBS! Showtime redan 15.00 (insläpp 14.30).

Biljetterna? Ja, de hittar du på Biljettfabriken.


Senast uppdaterad: 2023-08-29

Sommaren med Teckomatorps Humorfabrik

I sommar gör vi 8 föreställningar i bland annat Helsingborg och Eslöv.

Så här ser planerna ut. Klicka på länken för att komma till biljettförsäljningen.

2023-06-28: Eslöv Standup på Grande!
2023-07-06: Helsingborg Sommarstandup på The Tivoli
2023-07-19: Eslöv Standup på Grande!
2023-07-20: Helsingborg Sommarstandup på The Tivoli
2023-07-27: Helsingborg Sommarstandup på The Tivoli
2023-08-03: Helsingborg Sommarstandup på The Tivoli
2023-08-09: Eslöv Standup på Grande!
2023-08-23: Teckomatorp Teckomatorps Humorfabriks 10-årsjubileum

Hoppas vi ses!


Senast uppdaterad: 2023-05-24

Resterande föreställningar 2022

Med bara cirka en månad kvar till julafton så har vi inte jättemånga föreställningar kvar, men det finns några tillfällen till att gå på föreställning med Teckomatorps Humorfabrik 2022!

2022-11-18: Standup på Grande! på Grande Ristoranti i Eslöv [Fullbokat]

2022-11-30: Vi bor på landet! på Folkets Hus i Lomma [Biljetter]

2022-12-02: Vi bor på landet + julbord på Lucys i Ljungbyhed [Mer information]

2022-12-14: Standup på Grande! på Grande Ristorante i Eslöv [Biljetter]

2022-12-21: Vi bor på landet! på Hotell Erikslund i Ängelholm [Biljetter]

Fler föreställningar kan tillkomma.


Senast uppdaterad: 2022-11-24

Två föreställningar under veckan!Minns ni Henrik Elmér, kult-komikern från Släng dig i brunnen? Med unik absurditet skapade han en hajp som få andra komiker ens var i närheten av.

När Johan Glans och David Batra skulle sätta ihop sitt första egna sketch-program "Räkfrossa" i SVT så hade de ett namn överst på önskelistan över deltagare: Henrik Elmér.

Under åren har hans shower innehållet inslag som tidsresor, senapsrävar och tärningar med 21 prickar(!) bland mycket annat.

Vi är enormt glada och stolta över att presentera denna fortfarande lika galet skruvade komiker på vår scen!

Dessutom två av Skånes nyare intressanta namn och så även två av våra egna komiker.

2 november: Ängelholm, Hotell Erikslund (med Ann Westin) Biljetter här
3 november: Höör, Kulturhuset Anders Biljetter här


Senast uppdaterad: 2022-10-31

Utsåld skrattfest i Eslöv!

Trångt, högljutt, skrattfyllt! Vilken premiär det blev för Eslövs nya ståuppklubb Standup på Grande!

Redan ett dygn efter att de ca 60 biljetterna släppts så var det utsålt. Och rejält skrattfyllt blev det med hjälp av, från vänster, Gustav Annerblom, Mats Andersson, Hanna Katsler Mölstad, Victor Wu, Elin Nordén (kvällens konferencier) och Kerstin Ånhammar.


Foto: Lisa Magnusson


Fredagen den 18 november är vi tillbaka igen med en ny utsåld föreställning, men har du inte biljetter så misströsta inte. Nya föreställningar på Grande är på gång både i år och till våren. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter först av alla.


Senast uppdaterad: 2022-10-29

Ny ståuppklubb i Eslöv!

Fredagen den 28 oktober är det premiär för vår nya ståuppklubb i Eslöv!

I samarbete med Grande Ristorante på Stora Torg 9 i Eslöv så presenterar vi varje gång 4-6st av Skånes roligaste ståuppkomiker.

För bara 100 kr bjuder vi på en nästan två timmar lång show i två akter.

Biljetterna köper du på Biljettfabriken.se

Fullbokat på ett dygn!


Senast uppdaterad: 2022-10-07

Gustav Annerblom trea i Grand Comedy Slam!

I helgen ägde årets upplaga av Lund Comedy Festival rum, där vi satte upp vår nya föreställning Vi bor på landet. Stort tack alla som kom!


Gustav Annerblom, Mats Andersson, Henke Nordberg och Elin Nordén efter premiären av Vi bor på landet


Under helgen ägde också årets upplaga av Grand Comedy Slam, Sveriges största standup-tävling, rum. 42 deltagare blev 18 semifinalister som blev sex finalister. Och i final hade vi bland annat humorfabrikens egen Gustav Annerblom.

Till slut landade han på en imponerande tredjeplats, slagen endast av vinnaren Anton Forsberg och tvåan Matilda Wildmark.

Stort grattis, Gustav!


Gustav Annerblom under semifinalen som ägde rum på Grand Hotel.


Senast uppdaterad: 2022-09-05

Vi bor på landet!Torsdagen den 1 september klockan 18.00 drar vi igång vår senaste nyskrivna föreställning Vi bor på landet! på Lund Comedy Festival, Nordens mest prestigefyllda humorfestival!

Våra komiker Elin Nordén, Mats Andersson, Henke Nordberg och Gustav Annerblom ger sin syn på skillnaden med stad och land.

Så här beskrivs föreställningen:
En livad show av och med Teckomatorps humorelit. Att bo på landet har både sina för- och nackdelar, men vad är det egentligen som skiljer storstadens brus från åkrarnas sus om man tittar lite närmare på det?
Här har vi några lantisar som reder ut begreppen i en charmig humormix om livet på landsbygden men också upplevelsen av hur Eslöv kan kännas som New York. På landet avhandlas ämnen som skadedjursbekämpning, flaggstänger och grannsämja. När gödselstanken ligger tung över nejden får man se alltihop med lite humor, och sen ta närmaste traktor därifrån.
Teckomatorps Humorfabrik presenterar fyra äkta landsortskomiker på vift i storstan för att ge sina dråpliga perspektiv: Henke Nordberg, Mats Andersson, Elin Nordén och Gustav Annerblom. Varmt välkomna!
PS. Det blir ingen buskis. DS.


Var: Piratensalen, Grand Hotel, Bantorget 1, Lund
När: Torsdagen den 1 september 18.00 - 18.50.
Biljetterna köper du här.


Senast uppdaterad: 2022-08-19

På onsdag börjar Sommarstandup på The Tivoli!

Onsdagen den 22 juni och ytterligare sju onsdagar framåt så blir det Sommarstandup på The Tivoli i Helsingborg!

Det blir en salig blandning av några av Skånes och Sveriges bästa ståuppkomiker på The Tivolis härliga utescen. Blir det dåligt väder flyttar vi inomhus.

Biljetterna köper du här.


Senast uppdaterad: 2022-06-20

Magnus Betnér till Åstorp!

Lördagen den 23 juli kommer ingen mindre än Magnus Betnér till Tingvalla i Åstorp!

Vass, obekväm och förbannat rolig lämnar inte någon oberörd. Missa inte detta!

Biljetterna köper du på Biljettfabriken.se.Senast uppdaterad: 2022-06-20

Teckomatorps Humorfabrik till Lund Comedy Festival!

Torsdagen den 1 september sätter Teckomatorps Humorfabrik upp den egna föreställningen Vi bor på landet! i Piratensalen på Grand Hotell, ett stenkast från Lund C.

Detta är första gången Teckomatorps Humorfabriks alla fyra komiker, Elin Nordén, Mats Andersson, Henke Nordberg och Gustav Annerblom gör en egen föreställning tillsammans.

Så här presenteras showen:
En livad show av och med Teckomatorps humorelit. Att bo på landet har både sina för- och nackdelar, men vad är det egentligen som skiljer storstadens brus från åkrarnas sus om man tittar lite närmare på det?

Här har vi några lantisar som reder ut begreppen i en charmig humormix om livet på landsbygden men också upplevelsen av hur Eslöv kan kännas som New York. På landet avhandlas ämnen som skadedjursbekämpning, flaggstänger och grannsämja. När gödselstanken ligger tung över nejden får man se alltihop med lite humor, och sen ta närmaste traktor därifrån.

Teckomatorps Humorfabrik presenterar fyra äkta landsortskomiker på vift i storstan för att ge sina dråpliga perspektiv: Henke Nordberg, Mats Andersson, Elin Nordén och Gustav Annerblom. Varmt välkomna!

PS. Det blir ingen buskis. DS.


Biljetterna köper ni här.


Senast uppdaterad: 2022-06-20

Tack alla som kom!Tack alla som kom till våra dubbla provföreställningar av Marika Carlssons kommande show Smalast när man dör vinner!

Nytt publikrekord för Teckomatorps Humorfabrik i Teckomatorp blev det då ingen annan komiker lockat hela 434 personer under en och samma dag!

Nu satsar vi på en härlig sommar på The Tivoli i Helsingborg på deras mysiga utescen. Hela nio föreställningar blir det, varje onsdag mellan 22 juni till 10 augusti. Biljetterna köper du på The Tivolis hemsida.
Senast uppdaterad: 2022-05-31

Mats höll sitt löfte


Foto: Elin Nordén

Tack till Expotime för extremt snabb t-shirt-leverans!


Senast uppdaterad: 2022-05-14

Marika Carlsson tillbaka till Teckomatorp!

EXTRAFÖRESTÄLLNING!

Kvällsföreställningen blev fullbokad så nu har vi satt in en extraföreställning! Insläpp: 15.00
På scen: 15.30
Hösten 2016 gjorde Marika Carlsson en testföreställning inför ett fullsatt Folkets Hus i Teckomatorp av Jag är Gud!, en föreställning som hon sedan turnerade med i hela Sverige.

Och i höst är det äntligen dags för en ny turnéföreställning, Smalast när man dör vinner och återigen har hon valt att förlägga en av sina testföreställningar hos oss i Teckomatorp vilket vi är galet stolta över!

Lördagen den 28 maj kommer hon till Teckomatorps Folkets Hus och biljetterna köper du på Biljettfabriken.se.

Så här beskrivs den kommande föreställningen.

-Varför får man bara beröm när man går ner i vikt och inte när man går upp i vikt?

Smalast när man dör vinner är en nyskriven humorföreställning som kräver att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt.

Publiken kommer erbjudas högt tempo, många skratt men även skratt som fastnar i halsgropen när Marika tar upp ämnen som ätstörning, kroppshets och sockerberoende. Humorföreställningen är inte bara en funderingar kring kroppsideal utan är också en reflektion över den samtid vi lever i.

Allt ni behöver veta:
Vad: Testföreställning av Smalast när man dör vinner av och med Marika Carlsson
Var: Folkets Hus, Centralgatan 7 i Teckomatorp
När: Lördagen den 28 maj
Insläpp eftermiddag: 15.00
På scen eftermiddag: 15.30
Insläpp kväll: 19.00
På scen kväll: 19.30
Pris: 175kr
Biljetter: Biljettfabriken.se


Senast uppdaterad: 2022-05-02

Özz Nûjen besökte Helsingborg och Ängelholm

Tack alla som kom och förgyllde våra föreställningar med Özz Nûjen på The Tivoli i Helsingborg och Hotell Erikslund i Ängelholm i förra veckan. Så mycket kärlek och fina kommentarer vi har fått! Några stammisar i Ängelholm menade att detta var den bästa föreställning nånsin på Hotell Erikslund! Stort tack!


Senast uppdaterad: 2022-05-02

Jubileumsföreställning med Johan Glans mfl 10 maj!

Den 10 maj är det på dagen 10 år sedan det som senare blev Teckomatorps Humorfabrik satte upp sin första föreställning i Teckomatorp.

Detta firar med en ny föreställning med en av landets mest populära komiker, nämligen Johan Glans!

Övriga komiker som uppträder:
Hanna Voog
Tobias Erehed
Henke Nordberg
Gustav Annerblom
Elin Nordén
Mats Andersson

Biljetterna köper du på Biljettfabriken.se.


Senast uppdaterad: 2022-04-10

Två konserter med Thomas Järvheden!

2022 kommer Thomas Järvheden till oss och gör två konserter enligt följande:

Onsdagen den 13 april: Lomma, Dansrotundan (Biljetter här)
Torsdagen den 14 april: Eslöv, Bian (Biljetter här)

Konserterna är en del av hans Sverigeturné med det lite ödmjuka namnet Sveriges roligaste konsert, men så är han också Sveriges roligaste musiker, två gånger utsedd till Sveriges roligaste komiker.

Ni har kunnat se Thomas i "Så ska det låta" och 100-tals andra nöjesprogram men framförallt är det på livescenen han briljerar. Där framför han sina egna humorlåtar blandat med roliga tolkningar av andras hits. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst + sjuka texter!

Thomas släppte nyligen sitt femte album "Rövåret 2020". Hans låtar har streamats över 22 miljoner ggr.

På scenen: Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra kompgitarrist.


Senast uppdaterad: 2022-03-11

Skåneturné med Thomas Petersson!

Ja, äntligen är det dags för standup-turné med Teckomatorps Humorfabrik igen!

I ärlighetens namn så var det inte så länge sen senast och det här blir faktiskt vår tredje turné på bara ett halvår.

Den här gången blir det fyra föreställningar med Thomas Petersson enligt följande:

Onsdagen den 9 mars: Örkelljunga, Forum
Torsdagen den 10 mars: Svalöv, Folkets Hus
Fredagen den 11 mars: Åstorp, Tingvalla
Lördagen den 12 mars: Höör, Kulturhuset Anders

Biljetterna hittar du på Biljettfabriken.


Senast uppdaterad: 2022-02-03

Vi planerar för fullt!

Restriktioner.
Pandemi.
Håll avstånd och håll ut!

Visst är vi trötta på det nu?

Under 2020 och halva 2021 tog Teckomatorps Humorfabrik ett steg tillbaka och avvaktade. Men pandemi eller inte, nu tänker vi satsa mer än någonsin!

Vi jobbar just nu för fullt för att se till att kunna erbjuda flera olika roligheter under de kommande månaderna.

Det planeras för turnéer, föreställningar, testföreställningar bland mycket annat. Förhoppningsvis slipper vi snart restriktioner och annat, men vi anpassar oss så klart efter de restriktioner som finns när arrangemangen äger rum.

Men innan vi kan presentera nästa rolighet så har ni väl inte glömt bort det roliga som händer i april när Sveriges roligaste konsert med Thomas Järvheden kommer till Lomma och Eslöv? Biljetterna hittar du här.

Och har du några tips på roligheter du vill att vi hittar på, eller intressanta människor eller föreställningar att boka så kontakta oss!


Senast uppdaterad: 2022-01-18

Ny WIP-turné med Al Pitcher!

I oktober kommer Al Pitcher tillbaka till Skåne för en ny Work In Progress-turné.

Våren 2022 ger han sig ut på vägarna med sin nya föreställning My Happy Place så i höst är det tänkt att nya tankar ska formuleras och nya skämt slipas. Men som vanligt när det gäller Al Pitcher så kan vi nästan garantera en hel del improvisation och unika infall.

Turnéplanen ser ut så här (länk till biljettförsäljning):
13 oktober: Hasslöv, Bygdegården
14 oktober: Eslöv, Bian
15 oktober: Åstorp, Tingvalla
16 oktober: Svalöv, Folkets Hus
17 oktober: Lomma, Dansrotundan

Extraföreställningar!
16 oktober (insläpp 15.30): Svalöv, Folkets Hus

17 oktober (insläpp 15.30): Lomma, Dansrotundan


OBS! Även om restriktionerna snart hävs så följer vi så klart alla rekommendationer med anledning av pandemin.


Senast uppdaterad: 2021-09-08

Turné med Lennie Norman i höst!

I höst blir det en miniturné med ingen mindre än Lennie Norman!

Fredagen den 17 september drar vi igång enligt följande:

Fredagen den 17 september: Åstorp, Tingvalla
Lördagen den 18 september: Lomma, Dansrotundan
Söndagen den 19 september: Teckomatorp, Folkets Hus.

Ända sedan genombrottet i Släng dig i brunnen och Måndagsklubben så har han brottats med ryktet att vara en "under bältet"-komiker, men Lennie är betydligt mer mångfacetterad än så.
2015 hade vi det stora nöjet att få samarbeta med honom första gången vilket slutade i stående ovationer på Folkets Hus i Teckomatorp.

Och nu kommer han alltså tillbaka för TRE föreställningar.

Biljetterna kostar 180kr och du köper dem via Biljettfabriken.

På grund av rådande restriktioner så säljer vi färre biljetter än vanligt.


Senast uppdaterad: 2021-09-07

Thomas Petersson först ut i nygammalt samarbeteTisdagen den 28 september blir det återigen standup på Hotell Erikslund utanför Ängelholm. Detta är ett nygammalt samarbete mellan hotellet och ett par av humorfabrikens komiker, men nu gör vi det under humorfabrikens flagg istället.

Och först ut är Thomas Petersson, en av våra flitigast anlitade komiker på senare år. Hallänningen med den härliga dialekten och snabbformulerade tankarna är en av de mest populära komikerna på våra breddgrader.

Dessutom kommer Biggan Lowén, en komiker som uppträdde hos oss med sin egen föreställning "Man är trött" redan 2012.

All information och biljettköp hittar du här.


Senast uppdaterad: 2021-09-06

Sommarstandup på Hanksville Farm!

Tisdagen den 10 augusti gör Teckomatorps Humorfabrik en ståuppföreställning i samarbete med Hanksville Farm i Torrlösa och vi bjuder på extra många komiker denna kväll!

Martin Svensson, Elin Nordén och Mats Andersson tillsammans med komiker från hela Sverige underhåller under två timmar.

Inträde + rostbiff med farmens egen potatissallad 225kr

Maten serveras från 18.00 och vid 19.00 börjar showen.

Du bokar din plats på info@hanksville.se eller 070-424 53 76.

Varmt välkomna!Senast uppdaterad: 2021-07-19

Standup på The Tivoli i Helsingborg i sommar!

I sommar blir det ståuppföresällningar varje torsdag med start 1 juli, ända fram till 12 augusti.

Det blir blandad kompott med båda rikskända komiker och mer okända, men den gemensamma nämnaren är att de kommer att få dig att skratta.

Så kom till The Tivoli i Helsingborg och få en fantastisk kväll framför utescenen vid kajkanten (vid dåligt väder flyttar vi inomhus).

Komikerna får du reda på på plats.

Biljetterna hittar du här.


Senast uppdaterad: 2021-06-17

Säsongens sista karaoke-kväll 16 november

Lördagen den 16 november arrangeras säsongens sista karaoke-kväll på Barbaros House i Teckomatorp.

19.00 börjar det och som vanligt är det fri entré.

Vill du äta en bit före eller under karaoken så boka bord på 0418 - 66 14 50.


Senast uppdaterad: 2019-11-15

Karaoke på Barbaros House 12 oktober

Lördag den 12 oktober har du ny chans att sjunga karaoke eller bara sitta och lyssna på andra.

Klockan 19.00 drar det igång på Barbaros House, Centralgatan 26 i Teckomatorp under ledning av Tony Wirén och det är fri entré.


Senast uppdaterad: 2019-10-02

Karaoke på Barbaros House på lördag

Nu på lördag den 3 augusti har du ny chans att sjunga karaoke eller bara sitta och lyssna på andra.

Klockan 19.00 drar det igång på Barbaros House, Centralgatan 26 i Teckomatorp under ledning av Tony Wirén och det är fri entré.


Senast uppdaterad: 2019-07-30

Två föreställningar på HX

Till helgen är Helsingborgs stadsfestival HX rum och Teckomatorps Humorfabrik gör två föreställningar där.

Scenen ligger vid Fria Bad & Bar och det är fri entré.

Fredagen den 2 augusti klockan 12.00:
Henke Nordberg, Tobias Erehed och Johan Rünow.

Lördagen den 3 augusti klockan 12.00:
Elin Nordén, Mats Andersson och Victor Wu.

OBS tiden! 12.00 båda dagarna!

Hoppas vi ses!


Senast uppdaterad: 2019-07-29

Föreställning med Al Pitcher i Dalby

Onsdagen den 28 augusti gör vi en föreställning med bland andra Al Pitcher och Hanna Voog i Tingshuset i Dalby.

Biljetterna släpptes den 5 juni och mindre än ett dygn senare var alla 140 platser uppbokade!

Men vill du se Al Pitcher i sommar har du fortfarande chansen då vi har lite biljetter kvar till hans föreställning i Marieholm kvällen efter, den 29 augusti. Biljetterna till den föreställningen köper du här.


Senast uppdaterad: 2019-06-10

Standup på The Tivoli i Helsingborg!I sommar gör Teckomatorps Humorfabrik fem ståuppföreställningar på anrika The Tivoli i Helsingborg.

Varje kväll bjuder vi på minst fyra olika komiker men vilka de är tänker vi inte avslöja på förhand.

Men vi kan lova att det kommer att bli fantastiska kvällar vid kajkanten! (Vid regn flyttar vi inomhus.)

Biljetterna kostar 100kr och du köper dem på The Tivolis hemsida.


Senast uppdaterad: 2019-05-20

Storstilat startfält i Marieholm!Sommarens säsong på Restaurang Hardings i Marieholm har alla förutsättningar för att kunna bli något alldeles extra! Eller vad sägs om Robin Paulsson och Al Pitcher? Och dessutom blir det favorit i repris med Thomas Oredssons workshop från Fridhems Folkhögskola.

Så här ser programmet för sommaren ut:

Tisdagen den 25 juni: Robin Paulsson mfl.

Torsdagen den 25 juni: Stor komikerstafett under ledning av Thomas Oredsson.

Torsdagen den 29 augusti: Al Pitcher mfl.

Som vanligt bjuder vi på en stor mängd bonuskomiker så missa inte detta utan köp biljett i god tid.

Du som vill äta innan showen bokar bord direkt efter biljettköpet då det är begränsat antal matplatser. Ring och boka på 0413 - 70404 eller 0739 - 499860.


Senast uppdaterad: 2019-05-14

Standup på Old Times Pub i Kävlinge

Tack alla som kom!
Vi planerar för nya föreställningar i höst.


Onsdagen den 15 maj blir det standupföreställning på nyöppnade Old Times Pub på Kvarngatan 34 i Kävlinge.

Puben öppnar 17.00 och showen drar igång klockan 19.00.

Plats på scen för följande glada gäng:

Sandra Westin - Trebarnsmorsan från Staffanstorp som gjort både utlandsturné och även synts flera gånger på Sveriges nationalscen Norra Brunn.

Hanna Voog - Bibliotekarien från Dalby som turnerat med bland andra Al Pitcher och som nyligen vann en rafflande standup-tävling på Malmö Comedy Klubb.

Henrik Håkansson - En charmlig yngling med härlig publikkontakt som på kort tid blivit mångas nya favorit.

Dessutom våra egna komiker Mats Andersson och Henke Nordberg.

Biljetterna köper du här.

Passa på att äta innan showen, boka bord på 0733 - 95 27 10.


Senast uppdaterad: 2019-05-09

Teckomatorps Humorfabrik goes karaoke!

Tack alla som kom och var med på denna historiska karaoke-kväll på Barbaros House där vi fick höra låtar av alla möjliga slag under ledning av Tony Wirén. Detta måste vi göra om!


Senast uppdaterad: 2019-05-09

13 april: I afton trams med Elin Nordén och Mats Andersson!NYHET!
Nu släpper vi ett fåtal barbiljetter för endast 100kr! Köp dem här!

Lördagen den 13 april sätter våra komiker Elin Nordén och Mats Andersson upp sin nya föreställning I afton trams på Restaurang Hardings i Marieholm.

Show med 2 rätters middag och kaffe!
Glöm inte boka bord! Telefonnummer finns längre ner.

I afton trams är en komisk explosion där vi bland annat får reda på lite grann av vad som egentligen händer när två komiker flyttar ihop. Något så enkelt som ett besök på ICA får nya infallsvinklar som kan få vem som helst att bryta ihop. Inte minst butikschefen.
Kvällen kryddas för övrigt med subjektiv skönsång och helt vanligt trams. I afton trams! Välkommen in!

Elin Nordén är en norrlänning med glimten i ögat som trots sitt ursprung har svårt för att hålla käften. Med sin härligt drastiska humor i en skönt avslappnad stil tar hon med sig publiken på oanade tankeutflykter.

Mats Andersson är lantisen som provade på livet i storstan för att sedan återvända till glesbygden igen. Hans charmiga observationer om skillnaden mellan brats och bönder går rakt in med full igenkänning.

OBS! Glöm inte beställa bord och huvudrätt!
Ring Hardings på 0413-70404 eller 0739 - 499860

Välj mellan:
Friterad spätta med smögenräkor, färsk sparris och nypotatis.
eller
Fläskytterfilé med grönpepparsås, potatisgratäng och wokade färska grönsaker.

Tre olika desserter finns att välja mellan på plats.

Biljetterna säljs via Biljettfabriken.se men även över disk på Restaurang Hardings under restaurangens öppettider, se restaurangens hemsida.


Senast uppdaterad: 2019-04-01

Elin Nordén och Mats Andersson nominerade till Region Skånes Kulturpris!

Våra komiker Elin och Mats har nominerats till Region Skånes kulturpris!

Svalövs kommun har i år valt att nominera Elin Nordén och Mats Andersson till Region Skånes kulturpris för sitt arbete med Teckomatorps Humorfabrik.

Så här lyder motiveringen:
"Med engagemang och glöd har de arrangerat ståupp-föreställningar både i och utanför Teckomatorp. Humorn kan vara vassare än svärdet men i skrattet finner vi människor också gemenskap och ny kraft. Därför vill vi lyfta fram ståuppkomedin som en på en gång kreativ och omstörtande och helande konst.
Vi nominerar Elin Nordén och Mats Andersson till Region Skånes kulturpris för att de med Teckomatorps humorfabrik sprider glädje och komedi runt om i regionen, likt ringar på vattnet, från skånsk landsbygd och ut mot städerna."


-Vi är jättestolta över den här nomineringen! Ifjol nominerade kommunen Anna Blomberg, och i år oss! Det är fantastiskt! säger de båda.

-Och se på vilka som fått priset tidigare år; Eva Rydberg, Björn Ranelid, Timbuktu och Emil Jensen bland andra.

-Ett av våra mål med Teckomatorps Humorfabrik är att få Teckomatorp att förknippas med något annat än det som hände på 70-talet och det känns jättebra att kommunen i och med den här nomineringen hjälper oss på vägen med detta.

I höst utses vinnaren som får 100 000kr. Vad skulle det innebära för er?
-Ett enormt erkännande för Teckomatorps Humorfabrik som skulle ge oss helt andra ekonomiska muskler än idag och en del av pengarna skulle förstås gå till att återinvestera i vår trogna publik.

Lokaltidningen: Humorarrangörer nomineras till kulturpris


Mats Andersson och Elin Nordén är glada över sin nominering till Region Skånes Kulturpris


Senast uppdaterad: 2019-03-14

Al Pitcher till Eslöv, Lomma och Teckomatorp!Våren 2017 tog vi med oss Al Pitcher till Lomma, Eslöv och Teckomatorp och han sålde slut på varenda biljett till dessa tre föreställningar.

Våren 2019 kommer han tillbaka till dessa tre orter så skaffa dina biljetter innan de tar slut. Klicka på länkarna nedan för att gå till biljettförsäljningen.

Måndag 25 mars: Eslöv, Bian
Tisdag 26 mars: Lomma, Dansrotundan
Onsdag 27 mars: Teckomatorp, Folkets Hus

Showtime: 19.30
Insläpp: 19.00

Bonuskomiker tillkommer och showen är på både svenska och lättförstådd engelska.


Senast uppdaterad: 2018-12-18

Glädjepokalen till Mats Persson!

I samband med julmarknaden i Teckomatorp så passade vi på att dela ut vår tredje Glädjepokal sedan 2016.

Denna gången gick den till Mats Persson som efter 18 år stänger igen sin bilverkstad McTorp.

Så här löd motiveringen:

"Många bilägare har mötts av dina glada leenden, otroliga servicevilja och proffsiga bilservice!

Men efter 18 år lägger du nu växeln i friläge och stänger motorn på den sista reparerade bilen.

Det är ju när man man blir 18 och blir myndig som nya spännande saker kan hända, så vi hoppas det är så även för dig! För även om festen nu är slut så har McTorp alltid erbjudit den bästa av service för Teckomatorps bilägare och därför tilldelas du Teckomatorps Humorfabriks glädjepokal!"


Priset består som vanligt förutom en pokal också av ett diplom, en blomsterkvast och 1000 år av uppskattning.

Alla pristagare hittar du här.


Till höger står pristagaren Mats Persson bredvid Teckomtorps Humorfabriks representant Mats Andersson.


Senast uppdaterad: 2018-12-18

3 x Thomas Petersson i höst!Det blir inte mindre än tre föreställningar med Thomas Petersson för Teckomatorps Humorfabrik i höst!

I november drar det igång och det börjar redan den 1:e på The Tivoli i Helsingborg.

I samarbete med The Tivoli gör vi en klubbkväll med afterwork-tema med cirka två timmar standup med Thomas Petersson som huvudnamn. Dessutom kommer Niclas Christoffer och ett gäng härliga bonuskomiker. Värdar för kvällen är som vanligt Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna köper du här.

Den 4 november drar Thomas, Mats och Elin vidare till Vellinge Konserthus där vi även kommer att få se Victor Wu, nyligen tvåa i prestigefyllda Grand Comedy Slamp på Lund Comedy Festival. UTSÅLT!

Den 21 november blir det en föreställning utanför Skånes gränser när Thomas Petersson kommer till Hasslövs bygdegård. Dessutom kommer vi att få se mer av vår komiker Mats Andersson som kommer att vara kvällens support.

Läs mer här och köp dina biljetter här.

En summering:
Torsdagen den 1 november: Thomas Petersson och Niclas Christoffer på The Tivoli i Helsingborg. Biljetter här.

Söndagen den 4 november: Thomas Petersson, Victor Wu, Elin Nordén och Mats Andersson på Vellinge Konserthus. UTSÅLT!

Onsdagen den 21 november: Thomas Petersson och Mats Andersson mfl på Hasslövs Bygdegård. Biljetter här och mer info här.


Senast uppdaterad: 2018-09-26

Thomas Petersson till Hasslöv!2014 gjorde vi en turnén "Anna-Lena Brundin med vänner" när vi gjorde 10 föreställningar på två veckor och bland annat så stannade vi till i Hasslöv på Hallandsåsens nordsluttning i södra Halland.

Och nu kommer vi tillbaka till Hasslöv, fast den här gången med Thomas Petersson.

Thomas behöver ingen närmare presentation. I mer än 25 år har denna härlige hallänning roat oss och det spelar ingen roll om det är på TV i Diggiloo eller Time Out, på teaterscenen i Kuta och Kör eller Little shop of horrors eller om det är på standupscenen, är Thomas med så blir det succé!

Som support denna kväll har vi fabrikens egen komiker Mats Andersson, uppvuxen några kilometer från Hasslöv.

Från och med nu så säljer vi våra biljetter på Biljettfabriken så klicka in där och köp dina biljetter.

Och ni minns kanske att vi har en föreställning till med Thomas i höst?

Han kommer ju till Vellinge Konserthus söndagen den 4 november och vill du gå på den föreställningen så är det verkligen hög tid att köpa biljetter för det är bara några få kvar. Mer information och länk till biljettförsäljningen hittar du här.


Senast uppdaterad: 2018-09-24

Kristoffer Appelquist till Teckomatorp!

INSTÄLLT!

På grund av anledningar utanför Kristoffer Appelquists och vår kontroll så har vi tyvärr varit tvungna att ställa in föreställningen.

Vi är naturligtvis väldigt ledsna över detta, men vi hoppas att vi kan få ner Kristoffer vid ett senare tillfälle istället.

Äntligen dags för ny föreställning i Teckomatorps Folkets Hus!
Onsdagen den 17 oktober med start 19.30 (insläpp 19.00) presenterar vi ingen mindre än Kristoffer Appelquist!

Kristoffer är Malmösonen som flyttade till Värmland och slog igenom stort för ungefär 10 år sedan, både på standupscenen men framförallt i humorpanelprogram som 100%, Extra Extra och Parlamentet.

Kristoffer har också gjort flera uppskattade egna turnéer som KRIG, Drömmen om Amerika och senast Kristoffer Appelquist är DÖD.

Missa inte denna härliga kväll! Som vanligt bjuds det på en fullmatad föreställningen med flera bonuskomiker, allt under ledning av våra värdar Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna kostar endast 120kr och säljs här nedan. Du kan också köpa dem på ICA Nära Matmästaren i Teckomatorp och på förbutiken hos ICA Gunnarsson i Svalöv.Senast uppdaterad: 2018-09-05

Valfläsk på Barbaros House i Teckomatorp!Efter succén på Lund Comedy Festival förra helgen sätter vi nu upp Valfläsk - #denfetasanningen för allra sista gången, åtminstone den här valrörelsen.

Elin Nordén och Mats Andersson benar i den här föreställningen ut vad som är valfläsk och hur man bör hantera den.

Folkbildning och humor i en salig blandning!

Showen äger rum nu på lördag den 8 september klockan 19.30 på Barbaros House, Centralgatan 26 i Teckomatorp och det är (val!)fri entré.

Boka din plats på 0418-661450. Som vanligt finns det buffé för dig som vill äta före föreställningen.


Senast uppdaterad: 2018-09-05

Säsongsavslutning: Zinat Pirzadeh och Niclas Christoffer i Marieholm 29 augusti!Nu har vi kommit fram till säsongens sista standupföreställning på Restaurang Hardings i Marieholm.
Det känns vemodigt, men vi är samtidigt väldigt glada över att kunna presentera två riktiga favoriter, nämligen Zinat Pirzadeh och Niclas Christoffer!

Zinat har vi kunnat se i olika film- och TV-roller och har gjort flera egna turnéer som till exempel Bakis i burkan och i höst är hon aktuell med sin nya föreställning Mamman som blev styv.

Niclas var hos oss redan ifjol, även då på säsongsavslutningen på Hardings, och lockade då över 100 personer. Niclas och vår egen komiker Elin Nordén satte även upp den slutsålda föreställningen En skånsk gay och en norrländsk tjej på Lund Comedy Festival ifjol.

Precis som vanligt kryddar vi anrättningen med flera nya duktiga komiker, bland annat vår lokala Svalövskomiker Henke Nordberg.

Så ta nu sista chansen för sommaren och kom och se standup i den fantastiska miljön på Hardings i Marieholm.

Biljetterna köper här på hemsidan eller över disk på Restaurang Hardings, Storgatan 30 i Marieholm.

Och du!
Glöm inte boka bord om du vill äta en bit mat innan föreställningen. Eftersom antalet mat-gäster är begränsat så är det först till kvarn som gäller. Alla besökare får dock sittplats.
Bord bokar du på 0413 - 70404 eller 0739 - 499860.


Senast uppdaterad: 2018-08-04

Thomas Oredsson + stor komikerkavalkad i Marieholm!

Nu är det snart dags för nästa föreställning på Restaurang Hardings i Marieholm. Onsdagen den 25 juli kommer Thomas Oredsson och hans workshop från Fridhems Folkhögskola i Svalöv där båda kända och okända komiker deltar.

Bland andra dyker två av våra publikfavoriter från i fjol upp, nämligen Gisela Zeime och Nils Åkesson.

Gisela är kvinnan i medelåldern som är aktuell med sin egna föreställning Törnrosasyndromet som bland annat kommer till Lund Comedy Festival.

Nils är mannen med de skruvade tankarna och idéerna som man vanligtvis ser i Växjörevyn men som även gör oförglömliga standup-framträdanden.

Biljetterna köper du här eller över disk på Restaurang Hardings, Storgatan 30 i Marieholm.


Thomas Oredsson är tillbaka med sin workshop och bjuder även på ett eget uppträdande.


Gisela Zeime kommer tillbaka och bjuder på nya funderingar och kanske smakprov från sin föreställning Törnrosasyndromet.


Nils Åkesson, revykungen från Växjö, är tillbaka med nya skruvade underfundigheter.


Senast uppdaterad: 2018-07-18

Sommarstandup på Barbaros House i Teckomatorp 7 juli!Fjolårets satsning på standupföreställningar på Barbaros House i Teckomatorp får en fortsättning!

Lördagen den 7 juli klockan 19.30 drar vi igång en ny omgång av sommarstandup på Barbaros House! Denna gång med bland andra Osbys finest Lars Magnusson och Jessica Persson!

Lars kunde vi se i Släng dig i brunnen redan på 90-talet och Jessica är ett relativt nytt spännande namn på standuphimlen som vi bland annat kunnat höra som bisittare i P4 Kristianstads morgonprogram.

Som vanligt bjuds det också på flera nyare komiker och allt leds av våra egna komiker Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna köper du över disk på Barbaros House, Centralgatan 26 i Teckomatorp, för endast 100 kronor.

Glöm inte boka bord om du vill äta före föreställningen.


Senast uppdaterad: 2018-06-12

Tobias Persson till Marieholm!Onsdagen den 27 juni är det dags för premiär av sommarens standup på restaurang Hardings (Storgatan 30) i Marieholm!

Föreställningen börjar i god tid efter Sveriges VM-match mot Mexiko och vårt huvudnamn denna kväll är ingen mindre än Tobias Persson, den briljanta ordhanteraren, skämtlevereraren och ordvitsekvilibreraren!

Tobias har utsetts till Årets manliga komiker, varit ÖoB:s ansikte utåt i deras TV-reklam och är just nu aktuell med sin turnéföreställning Man på prov om kampen för att bli förälder.

Som vanligt bjuder vi på en helkväll i två akter med flera olika komiker på scen, allt under ledning av våra värdar Elin Nordén och Mats Andersson.

Showen varar i ungefär två timmar med en kvarts paus mitt i och biljetterna köper du här eller över disk på restaurang Hardings.

Du som vill äta innan föreställningen bokar bord på 0413-70404 eller 0739-499860.

Du som inte vill äta innan föreställningen är såklart ändå garanterad sittplats.

Baren håller öppen före och efter föreställningen samt i pausen.


Klipp ur en föreställning med Tobias Persson:


Intervju om ofrivillig barnlöshet och föreställningen Man på prov med Tobias Persson från Nyhetsmorgon:


Reklamfilm för ÖoB med Tobias Persson:Sommarens övriga föreställningar:
25/7: Thomas Oredsson + stor komikerkavalkad! Köp biljett här

29/8: Zinat Pirzadeh mfl! Köp biljett här


Senast uppdaterad: 2018-06-06

Sommarens program i Marieholm!Nu kan vi äntligen presentera sommarens standup-program på Restaurang Hardings i Marieholm!

27/6: Tobias Persson!
Utsedd till årets manliga komiker svenska standupgalan!
Känd som ordvitsande personal i ÖoB-reklamen, Gyllene Tider/Roxette/Per Gessle-parodin Join the Flumride och just nu ute på turné med kritikerrosade (fyra + i Aftonblandet bl.a!) föreställningen Man på prov om kampen för att få bli förälder.
Biljetterna köper du här!

25/7: Thomas Oredsson + stor komiker-kavalkad!
Har fått ta emot juryns hederspris på svenska standupgalan!
Nestorn inom svensk standup kommer tillbaka med workshopen för yrkesverksamma komiker på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Tidigare år har bland annat komiker som Anna-Lena Brundin, Ann Westin och Robin Paulsson gått denna workshop. Vilka som kommer i år återstår att se.
Biljetterna köper du här!

29/8: Zinat Pirzadeh!
Utsedd till årets kvinnliga komiker på svenska standupgalan!
Föreläsare, författare men framförallt komiker.
Med sin iranska bakgrund och svart bälte i kulturkrockar slår hon hål på fördomar om både iranier och svenskar.
Har tidigare turnerat runt hela landet med sin föreställning Bakis i burkan.
Biljetterna köper du här!

Som vanligt uppträder flera komiker varje kväll.

Biljetterna kostar 140kr och säljs över disk på Restaurang Hardings och här på vår hemsida.


Senast uppdaterad: 2018-04-07

Stående Ovationer i Marieholm!

I år börjar standupen på restaurang Hardings i Marieholm tidigare än någonsin!

Redan fredagen den 6 april har vi vår första föreställning, men bara lugn, ni slipper sitta i ett tält och frysa utan den här gången äger föreställningen rum inomhus.

Och vilken föreställning det kommer att bli! Martin Svensson och Göran Ebenhart har botaniserat i sina humorkistor och plockat fram det allra bästa från sina närmare 25 år i humorbranschen.

Två-rätters + show för 300kr.
Toast Skagen + show för 200kr.
Endast förköp på Hardings.
Betala på plats när du bokar eller via Swish. Boka dina platser på Hardings 0739 - 499860 eller 0413 - 70404.


Martin Svensson och Göran Ebenhart ger en sprakade föreställning som garanterat ger stående ovationer på restaurang Hardings i Marieholm 6 april.


Senast uppdaterad: 2018-03-12

Lasse Karlsson och Khalid Geire till Teckomatorp!Äntligen är det dags för en ny föreställning på Folkets Hus i Teckomatorp!

Denna gången bjuder vi på Lasse Karlsson och Khalid Geire mfl!

Lasse slog igenom redan i Släng dig i brunnen på 90-talet, men är oförtjänt okänd här nere i södra Sverige. Det tänkte vi försöka ändra på! Denna Södertäljebördiga komiker påminner en hel del om Thomas Petersson i stil med sina finurliga vardagsbetraktelser.

Khalid har vi redan kunnat bjuda vår publik på vid flera tillfällen, senast på en regnig HX-festival i Helsingborg i somras. Men trots utomhus utan tak så trotsade mer än 100 personer regnet för att komma och se Khalid. Den här gången garanterar vi dock tak över både scen och publik.

Som vanligt bjuder vi också på flera nya talanger, allt under ledning av våra värdar Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna köper du på ICA Matmästaren i Teckomatorp, i förbutiken på ICA Gunnarsson i Svalöv och här på vår hemsida.


Senast uppdaterad: 2017-10-12

INSTÄLLT: Arga Snippan med Anna-Lena Brundin

INTÄLLT

Anna-Lena Brundin är tyvärr sjukskriven och har tvingats ställa in sina föreställningar den kommande tiden, bland annat Arga Snippan på Kulturhuset på Svalövs Kulturhus.

Köpta biljetter återbetalas naturligtvis. Du som köpt på Svalövs Bibliotek går tillbaka med din biljett dit för återköp.

Du som köpt på vår hemsida kommer att bli kontaktad under veckan.

Vi är naturligtvis ledsna över detta men hoppas att vi kan få hit henne någon gång längre fram istället.Äntligen är Anna-Lena Brundin tillbaka med en helt nyskriven föreställning!

Efter en tid som Bergelin är hon nu återigen Brundin och den nya föreställningen Arga Snippan - stand up i en galen tid får sin premiär hos oss på Svalövs Kulturkalas lördagen den 21 oktober.

Föreställningen äger rum på Kulturhuset i Svalöv och drar igång på eftermiddagen, klockan 15.00.

Biljetterna köper du nedan och kommer även att gå att köpa över disk på Svalövs bibliotek.


Senast uppdaterad: 2017-10-09

Ny föreställning på Barbaros House i Teckomatorp!

Lördagen den 30 september med start 19.30 bjuder vi på en ny föreställning med en härlig blandning av både nya och mer rutinerade komiker som du antagligen inte har hört talas om ännu.

Vårt huvudnamn denna gång är Tobias Erehed, norrlänningen som uppträder runtom i hela Sverige och som ni i höst kommer att kunna se i nysatsningen Släng Dig i Brunnen på SVT.

Tobias har redan många meriter på sitt CV: Finalist i Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival, vinnare av SM i Poetry Slam bland mycket annat. Missa inte chansen att se honom innan han slår igenom på allvar!

Biljetterna (100kr) släpps torsdagen den 14 september och går bara att köpa över disk på Barbaros House, Centralgatan 26 i Teckomatorp.


Tobias Erehed är en av komikerna som uppträder på Barbaros House i Teckomatorp den 30 september


Senast uppdaterad: 2017-09-11

Lennie Norman till Vellinge Konserthus!Torsdagen den 5 oktober kommer ingen mindre än Lennie Norman till konserthuset i Vellinge!

Lennie var länge känd för sina framträdanden i Måndagsklubben och sin under bältet-humor, men det är längesedan nu och hans humor kretsar mycket kring åldrande och samhället i stort numera.

Detta är en picnicföreställning så ta med egen mat så bjuder vi på kaffet. Insläpp 18.00, show 19.00.

På scen får vi också se våra egna komiker Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna köper du här.

Föreställningen är ett samarrangemang mellan Musiktören Kultur AB, kulturskolan Artisten och Teckomatorps Humorfabrik.


Senast uppdaterad: 2017-09-11

Ludde Samuelsson kommer till Eslöv!Ludde Samuelsson var en av komikerna vi bokade till vår allra första föreställning för fem år sedan. Mycket har hänt sedan dess och för Ludde har det bland annat blivit tre egna föreställningar på Lund Comedy Festival och skämtskrivande för både SVT och P3.

Nu är han ute på turné med sin senaste föreställning Ludde Samuelsson säger något kul! och vi är väldigt glada över att han vill besöka Eslöv tillsammans med oss!

Torsdagen den 19 oktober kommer han till Bian i Eslöv och biljetterna köper du här.


Senast uppdaterad: 2017-09-11

Sanslös säsongsavslutning med Jan Bylund och Therese Sandin i Marieholm!Onsdagen den 30 augusti hade vi säsongsavslutning för våra föreställningar på Restaurang Hardings i Marieholm.

Och vilken helknasig afton vi fick se!

När Elin Nordén drog igång showen satt hennes värd-kollega i en bil på väg mot Marieholm och fick kasta sig upp på scen direkt när han kom fram!

Tågstrul gjorde att flera komiker blev försenade och för Therese Sandin blev det extra speciellt, men mer om det senare.

För det blev en skratt-tät och intim föreställning där Joaquim Nicander,
Henke Nordberg, Joe Eagen och Tobias Erehed bjöd på en härlig första-akt. Joe var för övrigt en av komikerna som blev försenade och hamnade i Eslöv, där Mats hämtade honom och därmed själv kom försent.

Andra akten bjöd på en fantastisk avslutning av kvällen med Jan Bylund. Och så var det då det här med Therese Sandin. Mer än tre timmar senare än beräknat anlände hon till Hardings mitt i Jan Bylunds set. Jan bjuder då helt enkelt upp henne på scen att köra tio minuter till publikens förtjusning. Jan går sen på scen igen och avslutar sitt set.

Riktigt kul och omvälvande kväll, tack vare ett strömavbrott utanför Osby, spårspring i Lund och diverse följförseningar på grund av detta.

Förresten!
Vill du se Tobias Erehed på Hardings igen så gå på deras julbord den 30 november där Tobias kommer att stå för underhållningen.
Beställ på 0739 - 499860.


Senast uppdaterad: 2017-09-11

INSTÄLLT!! Tänk Punk! i Kävlinge

Hans Carstensen har tyvärr tvingats ställa in stora delar av sin turné, däribland föreställningen i Kävlinge. Vi hoppas kunna ta ner honom till Skåne vid ett senare tillfälle istället. Köpta biljetter ersätts naturligtvis.

Lördagen den 7 oktober kommer Gävlekomikern Hans Carstensen med sin föreställning Tänk Punk! till Lilla Kultturhuset i Kävlinge.

Han är just nu ute på Sverigeturné med denna föreställning och vi är förstås väldigt glada att han vill komma till oss och göra denna i Kävlinge.

Föreställningen är ett samarrangemang mellan Teckomatorps Humorfabrik och Musikföreningen i Kävlinge och det är väldigt begränsat antal platser så se till att köpa dina biljetter i tid! Det gör du här på vår hemsida.Senast uppdaterad: 2017-08-23

En skånsk gay och en norrländsk tjej är utsåld!Föreställningen En skånska gay och en norrländsk tjej med komikerna Niclas Christoffer och Elin Nordén som vi presenterar på Lund Comedy Festival är nu utsåld! Tack alla som köpt biljett!

---Premiär för Teckomatorps Humorfabrik på Lund Comedy Festival när vi sätter upp showen En skånsk gay & en norrländsk tjej med Niclas Christoffer och Elin Nordén!

Hotell Lundia den 1 september klockan 21.00 drar det igång. Biljetterna köper du på Ticketmaster.

"En skånsk gay & en norrländsk tjej" är en spännande humormix som ger publiken oväntad inblick från bägge landsändar. Här blandas ämnena vilt i ett snabbt tempo och kreativiteten är det min själ inget fel på! Hur är det egentligen att vara i minoritet? Hur gammal kan en ren bli? Hur går det till att komma ut ur en garderob? Här ges svar på de flesta frågor och några till med många halsbrytande och spännande vinklingar i en unik standup-show med värme.

Föreställningen ingår i Lund Comedy Festival som pågår 31/8-2/9. Köp ditt eget humorband för ett förmånligare pris på samtliga av festivalens föreställningar.


Senast uppdaterad: 2017-08-20

Khalid Geire mfl på HX-festivalen!Tack alla som kom till Helsingborgsscen och vår föreställning med Khalid Geire, Tobias Erehed, Martin Johansson, Erik Brengdahl, Hanna Katsler Mölstad, Elin Nordén och Mats Andersson på Hx-festivalen den 4 augusti!

Trots regn och strulande teknik så härdade ni ut och gav oss chansen att genomföra föreställningen.


Senast uppdaterad: 2017-08-02

Skrattfyllt på Hardings!


Publiken skrattade gott åt de 13 komikerna på scen.


Trots att ett ihållande regn drog in över Marieholm strax innan vår föreställning skulle börja igår så blev det ändå en skrattfylld föreställning med workshopdeltagarna från Fridhems Folkhögskola.

Hela 13 komiker med värdarna Elin Nordén och Mats Andersson inräknade stod på scen denna kväll och de tio workshoparna gav prov på skämt inom allt från alternativ fakta till gastroskopiundersökningar.

Kvällen avrundades med att magistern Thomas Oredsson själv klev upp på scen.

Övriga komiker som uppträdde denna kväll var Jan Sigurd, Birgitta Klepke, Kadir Meral, Sandra Nordin, Nisse Åkesson, Anneli Abrahamsson, Eric Löwenthal, Anna-Lena Brundin, Stefan Söderblom och Gisela Zeime.

Säsongens sista föreställning i Marieholm äger rum onsdagen den 30 augusti och då kommer ingen mindre än Jan Bylund mfl. Läs mer om den föreställningen här.


Senast uppdaterad: 2017-08-02

Carl Stanley mfl på Landskronakarnevalen!Bakre raden från vänster: Mats Andersson, Niclas Christoffer, Elin Nordén, Lars Magnusson och Jessica Persson

Främre raden från vänster: Hanna Katsler Mölstad och Carl Stanley


För fjärde året i rad arrangerade Teckomatorps Humorfabrik en standupföreställning på Landskronakarnevalen och här ovan ser ni alla uppträdande (OBS! Ej bajamajan.)

Stort tack alla som kom och gjorde denna föreställning med oss! Det var som vanligt knökat med folk i tältet på Kasernplan, riktigt kul!


Senast uppdaterad: 2017-07-28

Tack alla som kom till Barbaros House!Premiären av Sommarstandup på Barbaros sålde slut!

Ja, något annat än succé kan man väl inte kalla det när arrangören väljer att BYGGA UT restaurangen när vår föreställning sålt slut för att kunna få plats med 25% mer folk! Även dessa platser gick snabbt åt så det blev knökfullt i det härliga uterummet på Barbaros House i Teckomatorp när vi hade premiär för Sommarstandup på Barbaros.

De som uppträdde denna historiska afton var Niclas Christoffer, Henke Nordberg, Sandra Westin, Hannes Pettersson, Kjell Stjernholm, Victor Wu (bilden) och våra värdar Elin Nordén och Mats Andersson.

Det kommer att bli fler föreställningar på Barbaros House men några nya datum är ännu inte satta.


Senast uppdaterad: 2017-07-28

Sommarens andra föreställning i Marieholm!Imorgon onsdag är det dags för sommarens andra föreställning på restaurang Hardings i Marieholm.

Denna gång får vi besök av inga mindre än Thomas Oredsson och Anders Celin! Dessutom får vi återse klickfenomenet från Twitter, Pierre Mathisson, som gjorde stor succé ifjol!

Thomas Oredsson är en av Sveriges mest rutinerade ståuppkomiker i Sverige med nästan 30 år på scen.

Anders Celin är galenskapen förkroppsligad. Med hjärtat på rätta stället och med en glimt i ögat stor som hela Halmstad (där han växte upp) levererar denna svärmorsdröm inte alltid helt rumsren humor men får trots det (eller tack vare?) publiken (och svärmor!) att älska honom.

Pierre Mathisson har blivit viral på Twitter vid ett flertal tillfällen. Hans korta oneliners-baserade humor ger många skratt per minut.

Och som vanligt bjuds det även på bonuskomiker och ett värdpar i form av Elin Nordén och Mats Andersson.

Missa inte detta!


Senast uppdaterad: 2017-07-04

Marika Carlsson, Thomas Oredsson och Jan Bylund till Marieholm!
I sommar blir det återigen standupföreställningar på Restaurang Hardings i Marieholm. För tredje året i rad bjuder vi in till högklassig humor med en rad folkkära komiker blandat med okända och nya förmågor.

Och nu kan vi berätta att på premiären kommer ingen mindre än Marika Carlsson!

I höstas sålde hon ut Folkets Hus i Teckomatorp (300 personer) när hon gjorde en testföreställning av Jag är Gud! som hon just nu är ute på Sverige-turné med. Och onsdagen den 14 juni får vi återigen chansen att stifta bekantskap med denna fantastiska komiker. Biljetterna (140kr) köper du över disk på Hardings eller online här.

Onsdagen den 5 juli får vi besök av ingen mindre än Thomas Oredsson! Denna komiker och skådespelare som vi bland annat kunnat se i två av Sveriges mest klassiska TV-serier Varuhuset och Tre Kronor var en av Sveriges första ståuppkomiker och är still going strong.

Missa inte chansen att se denna nestor inom svensk standup!

Biljetterna (140kr) köper du över disk på Hardings eller online här.

Tisdagen den 1 augusti gör vi en specialkväll med komiker som under veckan är på workshop på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Flera namnkunniga komiker har genom åren varit på denna workshop under ledning av Thomas Oredsson och vilka som kommer i år är inte klart ännu, men vi kan garantera att det kommer att bli en späckad kavalkad av yrkesverksamma komiker.

Och sen, på säsongsavslutningen onsdagen den 30 augusti kan vi presentera ingen mindre än Jan Bylund! Denna trygga norrlänning med nästan 30 år i underhållningsbranschen har vi bland annat kunnat se som programledare i Bingolotto, men det är på standup-scenen han gjort sig mest känd. Missa honom inte på ett av sina fåtal Skånebesök!

Fler komiker kommer att tillkomma till de ordinarie föreställningarna.

Sommarens datum alltså (biljetter via länkarna):
Ons 14 juni: Marika Carlsson!
Ons 5 juli: Thomas Oredsson!
Tis 1 aug: Späckad komiker-kavalkad!
Ons 30 aug: Jan Bylund


Senast uppdaterad: 2017-04-10

Elin och Mats i talkshow!

Med jämna mellanrum arrangerar MiK - Musikföreningen i Kävlinge en live-talkshow på Lilla Kulturhuset vid stationen i Kävlinge och torsdagen den 6 april tog bland annat våra komiker Elin Nordén och Mats Andersson plats i soffan. Lite standup hann de också att bjuda på.


Elin och Mats besökte talkshowen Soffan den 6 april


Senast uppdaterad: 2017-04-03

Succé-turné med Al Pitcher!

SUCCÉ!
Ja, man kan knappast summera vår mini-turné med Al Pitcher på något annat sätt. Utsålt på alla tre orter och tre riktigt bra shower!

I höst kan ni se den färdiga showen, bland annat i Malmö den 4 november.

Teckomatorps Humorfabrik vill tacka alla samarbetspartners och alla ni som köpte biljett! Varmt tack!


Senast uppdaterad: 2017-03-27

Mycket kul på gång!

Expedition Babben med Babben Larsson närmar sig med stormsteg och sedan några veckor tillbaka är det helt slut på biljetter till föreställningen.Du som fått biljetter kommer inte bara få se en härlig show med Babben Larsson, du kommer också att bli en av de första att få reda vem som blir huvudkomiker på vår miniturné i mars!

Det blir tre föreställningar enligt följande:
22 mars: Teckomatorp, Folkets Hus
23 mars: Eslöv, Bian
24 mars: Lomma, Dansrotundan

Och du, är du inte på plats när komikern offentliggörs på fredag så får du all information här på hemsidan redan dagen efter.

Har du själv standup-drömmar?
I sommar har du chansen att gå en nybörjarkurs med Elin Nordén som lärare. En hel vecka grottar ni ner er i standupens hemligheter på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Här kan du läsa mer och även anmäla ditt intresse.


Senast uppdaterad: 2017-01-20

Glädjepokalen till Marhaba!

I tisdags delade Teckomatorps Humorfabrik för andra gången ut utmärkelsen Glädjepokalen.

Glädjepokalen är ett pris som med ojämna mellanrum delas ut till en privatperson, en förening, ett företag eller liknande som med sitt arbete och engagemang haft inverkan på Teckomatorp på ett eller annat sätt.

Priset består förutom en pokal också av ett diplom, en blomsterkvast och 1000 år av uppskattning.

Och den här gången gick priset till den ideella föreningen Marhaba som jobbar för att vara en träffpunkt för nyanlända och infödda.

Priset delades ut under Marhabas stora julfest där nyanlända och infödda firade jul tillsammans och så här lyder motiveringen:
"Föreningen Marhaba har gett ordet integration ett välkomnande ansikte.

Den glada gemenskapen flödar oavsett ursprung, språk eller religion.

I en tid där många ser olikheter som ett problem ser Marhaba dem som en tillgång.

Människor som annars aldrig hade träffats får en mötesplats, nya perspektiv och vänner för livet!"Från vänster: Elin Nordén (Teckomatorps Humorfabrik), representanterna för föreningen Marhaba Yousra Qrayim, Elisabeth Ripa och Anna Hed Roslund (med dottern Ellinor) och Mats Andersson (Teckomatorps Humorfabrik).


Länkar:
SVT: Nyanlända fick se hur man firar svensk jul
HD.se: Teckomatorps Humorfabrik delade ut Glädjepokalen för andra gången


Senast uppdaterad: 2016-12-29

Babben Larsson till Teckomatorp!

Den 27 januari kommer Babben Larsson till Teckomatorps Folkets Hus med sin föreställning Expedition Babben. Fyra orter i alla Sveriges landskap kommer att få besök av Babben för första gången under hennes turné och den 27 januari är det alltså Teckomatorps tur!

Babben behöver egentligen ingen närmare presentation. Gotländska som när standupen kom till Sverige i slutet på 80-talet kände att hon "hittat hem" och sedan dess blivit en av Sveriges mest älskade komiker.

Turnén produceras av produktionsbolaget Besterman och föreställningen i Teckomatorp är ett samarrangemang mellan Teckomatorps Humorfabrik och Besterman.

Praktisk information:
Vad: Expedition Babben, en standup-föreställning av och med Babben Larsson (ca 1½ timme)
Var: Folkets Hus i Teckomatorp
När: Fredagen den 27 januari klockan 19.00 (insläpp 18.40)
Biljetter: Ticketmaster eller 054-190 080
Pris: 350kr


Senast uppdaterad: 2016-12-08

Novembertjosan är över för denna gång!

"Va!? Blev det ingen novembertjosan igår på novembers sista dag?" tänker du kanske.

Både ja och nej. Eftersom du frågar så satt du antagligen och väntade på en ny tjosighet och när den inte kom så var vi redan inne i december. Alltså, ingen tjosighet fyllde också sitt syfte och november överlevdes i år också!

Vi hade förstås hellre velat basunera ut all information om vår turné i mars, men eftersom allt inte är på banan ännu så får vi avvakta lite grand med detta.

Men varför inte köpa biljetter till Expedition Babben i Teckomatorp! så länge? Du kommer att ha råd med biljetter till turnén också. :)

---

Alla tjosigheter som presenterades under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-12-01

Novembertjosan, 29 november

Näst sista novembertjosan! Snart har vi överlevt november även detta år!

Dagens novembertjosan handlar om legenderna om Teckomatorp. Många är de historier och sägner som omgärdar namnet Teckomatorp och nu har du chansen att bygga din egen Teckomatorps-historia, antingen genom att själv bestämma hur de historier som redan finns ska utformas eller genom att själv bygga din egen Teckomatorps-historia.

Låter det kryptiskt? Gå till Teckomatorps-historien så tror vi det klarar.

---

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-29

Novembertjosan, 28 november

Förra veckan skrev vi ju lite kryptiskt fyra månader kvar så vi kanske ska berätta lite mer om vad som är på gång.

Teckomatorps Humorfabrik ska göra en turné igen! Inte riktigt samma format som när vi var ute med Anna-Lena Bergelin med vänner! häromåret, men det kommer att bli tre föreställningar 21 - 24 mars. Teckomatorp blir förstås en av platserna men övriga platser avslöjar vi senare. Även namnet på huvudkomikern måste vi hålla på ett tag till.

---

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-28

Novembertjosan, 25 november

Veckans sista novembertjosan!

Ikväll sätter Elin och Mats upp föreställningen 101 saker du inte visste om Eslöv för delar av Eslövs kommun.

Om ditt företag vill ha underhållning på sin julfest eller i något annat sammanhang så skicka en förfrågan till oss! Vi skickar gärna våra egna komiker, men har också kontakt med många av Sveriges komiker.

Skicka till info@teckomatorpshumorfabrik.se

---

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-25

Novembertjosan, 24 november

Dagens novembertjosan blir månadens senaste! Om man räknar tid på dagen alltså, för alla återkommande dagar i november blir ju senare än denna. Jaja, ni fattar.

Dagens novembertjosan handlar återigen om en nybörjarkurs i standup, denna gång med vår egen Elin Nordén som handledare.

Den 17 - 21 juli håller hon kurs på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Du bor på skolan under en vecka och både frukost, lunch, middag och fika ingår i priset.

Och den 13 januari klockan 16.00 öppnar ansökningstiden, och skriv upp den tiden i era kalendrar, för platserna till dessa kurser brukar gå åt fort. Ansöker gör du på Fridhems Folkshögskolas hemsida.

---

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-24

Novembertjosan, 23 november

Dagens novembertjosan är två bloggtips.

Våra komiker Mats och Elin är ju mest kända från ståuppscenen, men de har även hållit på med humor i andra forum, som blogg till exempel.

Läs Elins blogg här och Mats blogg här.


--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-23

Novembertjosan, 22 november

Fyra månader kvar!

Dessa tre ord utgör dagens novembertjosan-tjosighet. Vi hoppas kunna ge mer info om detta innan novembertjosan går in i sin 11 månader långa vila.


--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-22

Novembertjosan, 21 november

Ny vecka och nya tjosigheter även om temperaturen ute idag skvallrar om annat än november.

I förra veckan släppte Hultsfreds kommun en ny reklamvideo för att locka folk att bo och jobba i kommunen, och den har blivit en riktig hit! Över 400 000 visningar på Facebook och Youtube och många positiva kommenterar.

Och inget annat var väl att vänta när begåvade humorgruppen Infallet är inblandade. En av gruppens medlemmar har för övrigt stått på scen på flera av våra föreställningar, vet du vem?Om någon vill göra en video till vår Eslövs-hyllning från föreställningen 101 saker du inte visste om Eslöv så är ni varmt välkomna att dra igång. :)

Låten kan ni ladda ner här.

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-21

Novembertjosan, 18 november

Så här på fredagen så presenterar vi ett nytt tidsfördriv i form av ett spel, nämligen det klassiska spelet Memory.

Hitta två likadana bilder på olika komiker. Flest par när spelplanen är tom vinner förstås.

Här hittar du Komiker-Memory!

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-18

Novembertjosan, 17 november

Med en månad och en vecka kvar till julafton presenterar vi en gammal jul-spels-favorit!

Teckomatorps Humorfabrik presenterar "Jul-TV-spelet"!

Gör så här!

1. Sätt två tomteluvor på din TV som på bilden nedan.

2. Välj höger eller vänster luva. Din motståndare får den andra luvan.

3. Välj hur lång tid tävlingen ska hålla på. Kanske under ett visst program?

4. Så fort det ser ut som någon på TV´n har på sig din luva så får du en poäng. Flest poäng när tiden är ute vinner.--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-17

Novembertjosan, 16 november

I mars 2015 arrangerade vi en föreställning med bland andra Özz Nûjen på Folkets Hus i Teckomatorp. Efter föreställningen gjorde Mats Andersson en intervju med honom men av någon anledning så publicerade vi aldrig den. Men ikväll lades den upp till allmän beskådan, så kolla in nedan vad Özz hade att säga om föreställningen.
--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-16

Novembertjosan, 15 november

Programmet för julens TV har kommit och i trettonhelgen kommer man bland annat att kunna se en föreställning med Al Pitcher som lockat till många skratt under sina föreställningar på Teckomatorps Humorfabrik.

Anteckna 6/1 22.30 SVT1 i din kalender.

Vill du se ännu mer humor så slår du på TVn redan 21.00 samma dag då Grotesco står för underhållningen med sin näradöden-revy.

Hela julens program i SVT hittar du här.


--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-15

Novembertjosan, 14 november

Vi avslöjade ju tidigare i november att vår nästa föreställning kommer att äga rum den 27 januari och nu kan vi äntligen avslöja att denna gång kommer ingen mindre än Babben Larsson!

Detta är ingen vanlig föreställning med Teckomatorps Humorfabrik utan Babben är ute på en turné som stannar till i Teckomatorp.

All info om föreställningen och biljettköp hittar du här.--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-14

Novembertjosan, 11 november

Något att se framemot så här års och särskilt när minusgraderna biter i kinderna är årets julmarknad!

I år äger Teckomatorps julmarknad rum den 4 december och som vanligt kommer Teckomatorps Humorfabrik att bjuda på Luciaupptåg! Så stor stjärna i kalendern för den 4 december! Mer info kommer snart i era brevlådor. Om ni bor i Teckomatorp. Annars får ni flytta hit.

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-11

Novembertjosan, 10 november

Tycker ni inte det är dags att presentera ett nytt spel?

Förra veckan så introducerade vi ju Komiker-Bingo och nu är det dags för Komiker-Anagram!

Max sex spelare får under tio omgångar gissa vilka ståuppkomiker som fått bokstäverna i sina namn omkastade. Ju fler bokstäver namnet innehåller desto fler poäng ger rätt svar. Och ju fortare man svarar rätt, desto fler poäng.

Så in och testa Komiker-Anagram!

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-10

Novembertjosan, 9 november

Dagens tjosighet är en fråga vi ställt på vår Facebook-sida.

I dagens presidentväljartider undrar vi helt enkelt vilken komiker du skulle vilja se som president i Sverige? In och ge ditt svar här!

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-09

Novembertjosan, 8 november

Ibland får man som komiker frågan "Är det inte svårt att vara ståuppkomiker?"

Nu har det äntligen kommit en film som visar exakt hur svårt det är att lyckas som ståuppkomiker.

OBS! Inget för dig som har orm-skräck.--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-08

Novembertjosan, 7 november

Efter helgen är det dags för nya tjosigheter!

Det vi mest sysslar med är ju standup-föreställningar och i detta nu pågår det sista jobbet med att få de sista pusselbitarna på plats för vårens föreställningar.

Det vi redan nu kan avslöja är att nästa föreställning i Teckomatorp med största säkerhet kommer att äga rum sista veckan i januari. Så ringa in den i kalendern och håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook-sida för mer information kommer inom kort!

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-07

Novembertjosan, 4 november

Fredag! Idag känns livet lite lättare, eller hur?

Dagens novembertjosan-tjosighet består av ett tre sekunder långt filmklipp på youtube. Går det verkligen att göra humor på bara tre sekunder? Tja, eftersom detta klippet kan vara bland det roligaste på hela youtube så måste svaret vara JA!Nu tar vi helg och återkommer med fler tjosigheter på måndag!

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-04

Novembertjosan, 3 november

Är du nyfiken på hur man gör för att börja med standup comedy? Drömmer du om att stå på scen men har inte vågat ta steget.

Både Elin Nordén och Mats Andersson från Teckomatorps Humorfabrik håller nybörjarkurser i standup och i vår har du chansen att gå en sådan med Mats Andersson som lärare. Efter kursen får du möjlighet att uppträda på en riktig standupscen om du vill.

Kursen är ett samarbete mellan Teckomatorps Humorfabrik och ABF Mittskåne.

Mer information och anmälningsformulär hittar du här!

Datum för kurstillfällena bestämmer vi tillsammans när tillräckligt många anmält intresse.

--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-03

Novembertjosan, 2 november

Vi rivstartade Novembertjosan igår med en tävling och idag ger vi er ett spel ni kan roa er med: Komiker-Bingo!

Fyll i vilka rader eller kolumner de olika spelarna väljer, välj hur många poäng som krävs för seger och dra igång!

Tänk på att detta inte är ett online-spel utan alla spelare måste sitta vid samma dator.

Mycket nöje!--

Alla tjosigheter som presenterats under Novembertjosan hittar du här.


Senast uppdaterad: 2016-11-02

Novembertjosan!

Idag är det äntligen november och dags för Novembertjosan!

Visst är väl november årets tråkigaste månad i vanliga fall? Det vill vi i Teckomatorps Humorfabrik sätta stopp för och därför har vi samlat ihop en mängd roligheter, nyheter, spel, tävlingar och mycket annat som vi kommer att presentera under hela november!

Och vi börjar med en tävling.

Gör så här:
Ta ett roligt eller annorlunda foto på dig i vår I love Teckomatorp-tshirt. Kanske har du tshirten på dig framför Eiffel-tornet, eller när du precis satt ett trepoängsskott i basket?

Posta bilden till info@teckomatorpshumorfabrik.se och ange 1nov-tävling i ämnesraden. Senast den 28 november måste vi ha ditt bidrag.

Därefter presenterar vi två vinnare som utses av oss i Teckomatorps Humorfabrik.

Och vad tävlar du om då förutom den stora äran? Jo, två biljetter till någon av våra föreställningar under 2017 (med ordinarie pris = max 140kr).

Lycka till!

Och du! Har du ingen tshirt ännu så köper du en av oss för 180kr + eventuell frakt genom att maila info@teckomatorpshumorfabrik.se och ange tshirt i ämnesraden.

Skriv antal, storlek och din adress också så återkommer vi med hur du betalar och får din tshirt.


Senast uppdaterad: 2016-11-01

Föreställningen 7 kvinnor till Svalöv!

Tack alla ni nästan 100 personer som kom och såg föreställning 7 kvinnor - 7 vinklar - 7 minuter på Fridhems Folkhögskola förra helgen!

---

Att sälja ut sin föreställning på Lund Comedy Festival är det inte alla som gör, och att göra det två år i rad är väldigt ovanligt men det är precis vad standup-föreställningen 7 kvinnor har gjort!

7 kvinnor är egentligen en hybrid mellan en vanlig standup-föreställning och en fiktiv tjejmiddag.

Så är du en sån som inte tillhör kategorin kvinna så kanske du undrar "Vad pratar de egentligen om på sina tjejmiddagar?" Här får du svaret.

Detta är en föreställning för alla kvinnor, alla som någon gång velat vara en kvinna, alla som känner en kvinna, eller som bara vill ha skitkul under ungefär en timme.

Medverkar gör flera komiker som du tidigare kunnat se på tidigare föreställningar med Teckomatorps Humorfabrik.
Carin Reijmer - Kvällens värdinna
Malin Pripp Moser, Anna Hultman, Madeleine Walderhaug, Sandra Westin, Hanna Katsler Mölstad och Humorfabrikens egen Elin Nordén.

Föreställningen är ett samarrangemang mellan Teckomatorps Humorfabrik och Svalövs Kommun som en del av Svalövs Kulturkalas.

Biljetterna köper du på ICA Matmästaren i Teckomatorp och i förbutiken på ICA Gunnarsson i Svalöv eller här på hemsidan.

Tid: Söndagen den 23 oktober kl. 16.30
Plats: Fridhems Folkhögskola (aulan)
Pris: 120kr


Varmt välkomna!


Senast uppdaterad: 2016-09-26

Marika Carlsson till Teckomatorp!

Stort tack alla som kom till testföreställningen av Marika Carlsson föreställning "Jag är Gud". Det blev helt utsålt(!) för andra gången i rad i Teckomatorp!

---

I höst ger sig Marika Carlsson ut på vägarna med sin nya standupföreställning Jag är Gud, uppföljaren till hennes succéföreställning En negers uppväxt.

Innan turnépremiären i Stockholm i november så ger hon några testföreställningar runt om i landet och vi är väldigt glada över att en av platserna hon valt för detta är Teckomatorp!

Biljetterna kostar endast 100kr och du köper dem på ICA i Teckomatorp eller Svalöv eller här.

När: 21 september
Insläpp: 19.00
Show: 19.30Jag är Gud
Marika Carlsson kommer till Teckomatorp


Senast uppdaterad: 2016-08-22

Niclas Christoffer till Marieholm!

Det blir förändringar på vår säsongsavslutning på restaurang Hardings den 7 september!

Thomas Oredsson har tyvärr fått förhinder men istället kommer ni att få se underbara Niclas Christoffer tillsammans med ett gäng andra sköna komiker! Niclas har bland annat medverkat i humorserien Solsidan bland många andra meriter på sitt humor-CV.

SPECIALERBJUDANDE!
De 30 första biljetterna till denna föreställningen säljer vi för endast 100 kr (ordinarie 140 kr), så skynda att fynda biljetter till sommarens sista standup på Hardings!

Det kommer som vanligt bli en skrattfest, så missa inte detta tillfälle. Förutom Niclas Christoffer kommer vi bjuda på ett helt koppel av duktiga humorister för att förgylla denna hejdundrande standupfinal!

Köp biljetterna här eller över disk på restaurang Hardings.Niclas Christoffer poserar framför affischen till turnén Anna-Lena Bergelin med vänner där han var med.


Senast uppdaterad: 2016-08-04

3 aug: Ann Westin i Marieholm!

Nu är det inte långt kvar till föreställningen med Ann Westin och Ludde Samuelsson mfl på restaurang Hardings i Marieholm!

Ann är den komiker som tilldelats priset för årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan flest gånger och Ludde Samuelsson borde vara en av de som är aktuella för en nominering till årets nykomling.

Båda har uppträtt hos oss tidigare och vi är väldigt glada att de vill komma tillbaka till oss!

Mer information och biljetter hittar du här.

OBS! Har biljettförsäljningen stängt här på sidan så går det att boka plats via Hardings. Deras kontaktuppgifter hittar du här. Eller så ser du till att vara på plats i god tid på onsdag, då överblivna biljetter säljs i dörren.

Varmt välkommen!


Ann Westin uppträder i Marieholm på onsdag


Senast uppdaterad: 2016-08-01

Med anledning av Landskronakarnevalen

Föreställningen med Robin Paulsson på Landskronakarnevalen har överösts med beröm och mängder av positiva tillrop, stort tack för detta!

Men vi har också fått lite kritik eftersom inte alla fick plats i tältet som tog ca 500 personer och med anledning av detta vill vi bara förtydliga några saker.

Vi tycker förstås det är tråkigt att inte alla som ville kunde komma in och vi förstår att folk är besvikna.

Men vi hade inte kunnat genomföra föreställningen på något annat sätt.

Vi hade inte kunnat boka Robin eller någon annan av hans kaliber till en större scen då gaget hade sett helt annorlunda ut då publikantalet kanske hade varit 10 gånger så stort.

Många komiker hade dessutom tackat nej till dessa förutsättningar, vi är nästan helt säkra på att Robin hade gjort det, då det helt enkelt inte är rätt förutsättningar för bra standup.

Standup på festivaler brukar oftast vara i tält för att få den intima stämningen som standup kräver. Det gör ju naturligtvis att antalet platser är begränsat, men det gör också att det blir bättre kvalité på arrangemanget och att fler komiker är intresserade av att vara med.

Vi kan bara hoppas att ni som missade föreställningen denna gång kan komma en annan gång istället. Det enda råd vi kan ge är att vara på plats i god tid.

Nu var ju detta ett gratisarrangemang, men när det handlar om våra andra föreställningar som man köper biljett till så garanterar biljett alltid en bra sittplats.

Slutligen! Återigen stort tack för all uppskattning ni visat oss i Teckomatorps Humorfabrik. Det betyder mer än ni anar. Hoppas vi ses på någon av våra kommande föreställningar.

---

Förresten! Vissa tycker att vi var det bästa som hände på hela karnevalen! Lyssna från 55 sekunder in på detta inslaget i Radio P4 Kristianstad!


Robin Paulsson och en del av den månghövdade publiken


Senast uppdaterad: 2016-07-31

Robin Paulsson till Landskronakarnevalen!

Ikväll, fredagen den 29 juli, uppträder Robin Paulsson, Johannes Finnlaugsson, Sandra Westin och Henke Nordberg på Landskronakarnevalen tillsammans med Fabrikens komiker Elin Nordén och Mats Andersson.

Kasernplan, 20.00 och fri entré är övriga uppgifter du behöver. Vi ses!


Robin Paulsson


Senast uppdaterad: 2016-07-29

Adde lockade storpublik till Marieholm!

Redan på den fullproppade parkeringen märktes det att en höjdarkväll var på gång och inne på restaurang Hardings i Marieholm var det trångt värre när Teckomatorps Humorfabrik anordnade årets andra standup-kväll.

Konferencier-paret Elin Nordén och Mats Andersson inledde med att konstatera att Marieholm vinner över Island på fem olika kategorier. Sen presenterade Mats tre nybakade komiker som gått hans nybörjarkurs i standup på ABF i Eslöv.

Sandra Nilsson, Martin Johnsson och Kristoffer Andreasson lyckades hålla sina nerver i styr och bärgade både skratt och applåder under sina debuter på komikerscenen.

Den första akten avslutades sen av Ove Haugen som hade fått hoppa in med kort varsel sedan Niclas Christoffer blivit sjuk. Ska någon hoppa in med kort varsel är det nog Ove Haugen, den Norge-bördige göteborgaren var en av pionjärerna när den svenska standup-scenen började ta form på 80-talet och med den rutinen i ryggen drog han ner massor av skrattsalvor med sitt prat om pondus, eller snarare avsaknad av pondus.

Efter en välbehövlig paus lyckades Lundakomikern Malin Pripp Moser sätta ny fart på publiken innan kvällens huvudnummer Adde Malmberg intog scenen.

Helsingborgaren Adde, som numera bor i Stockholm, var precis som Ove Haugen med när det började och har varit ett av de allra största namnen inom svensk standup sedan dess. Med stor inlevelse och igenkänningshumor om allt från skithus i Borrby till saffran och brottning var det många som lämnade restaurang Hardings denna kväll med kramp i både ansikts- och magmuskler.
Nästa standup-kväll på Hardings är den tredje augusti då namn som Ann Westin och Ludde Samuelsson kommer till byn.
Text: Henke Nordberg

Här är länken till den sista sålda McDonalds-hamburgaren på Island som nämndes under föreställningen: Islands sista McDonalds-hamburgare.


Från vänster: Mats Andersson, Kristoffer Andreasson, Adde Malmberg, Ove Haugen, Martin Johnsson och Sandra Nilsson. Saknas på bilden gör Malin Pripp Moser och Elin Nordén.


Senast uppdaterad: 2016-07-08

Ove Haugen ersätter Niclas Christoffer

Vi har tyvärr fått återbud till kvällens föreställningen från Niclas Christoffer som ligger hemma med kräksjuka, men vi har med kort varsel fått tag på i en riktigt fullgod ersättare i den rutinerade Ove Haugen.

Några av er minns honom kanske från SVT-programmet Släng dig i brunnen som sändes på 90-talet och banade väg för stand up comedyns popularitet i Sverige.

Och regnet? Det ska enligt SMHI upphöra vid 17-tiden och sen ska det spricka upp och bli en fin kväll så det finns ingen anledning att stanna hemma.

Adde Malmberg och Ove Haugen kryddat med bonuskomikerna, allt under ledning av värdarna Elin Nordén och Mats Andersson.

Varmt välkomna! (Biljetter går att köpa i entrén.)


Ove Haugen


Senast uppdaterad: 2016-07-06

Adde Malmberg mfl i Marieholm 6 juli

Nu är alla matplatser uppbokade till föreställningen med Adde Malmberg och Niclas Christoffer mfl på restaurang Hardings i Marieholm onsdagen den 6 juli. Men det finns fortfarande barplatser (sittplatser) kvar så har du inte köpt biljett ännu så är det inte försent.


Senast uppdaterad: 2016-06-30

Lyckad säsongspremiär på Hardings!

Högsommarvärmen tog visserligen en paus men publiken på restaurang Hardings i Marieholm hade inga problem med att skratta och applådera sig varma när det var premiär för "Standup på Hardings" i onsdags.

Ett 40-tal personer hade tagit sig till säsongspremiären och konferenciererna Mats Andersson och Elin Nordén konstaterade inledningsvis att de kom ifrån orter som Teckomatorp, Svalöv, Hurva och Växjö (!).

Henrik Mattisson satte bollen i rullning med lite hårdare stil som fick delar av publiken att torka bort tårar av skratt innan Jonas Karlsson fortsatte med prat om allt ifrån syokonsulenter till zumba.

Pausen kom sen välbehövligt just när glasen var tomma och käkmusklerna började krampa men vilan blev inte lång. Den 22-årige studenten Erik Brengdahl rivstartade den andra akten och hittade en något oväntad själsfrände i en pensionerade präst i publikhavet.

Sen avslutades kvällen med huvudnumret Göran Ebenhart, Markaryds stolthet. Den rutinerade komikern drog ner skrattsalvor och applåder på löpande band med sin igenkänningshumor.

Det fanns bara en positiv sak med att föreställningen tog slut, att det bara är fyra veckor till nästa.

Då kommer bland annat Adde Malmberg och Niclas Christoffer. Biljetterna köper du över disk på restaurang Hardings eller här på hemsidan.
Text: Henke Nordberg


Från vänster: Elin Nordén, Göran Ebenhart, Henrik Mattisson, Jonas Karlsson, Erik Brengdahl och Mats Andersson


Senast uppdaterad: 2016-06-09

Biljetterna släpps snart!

Biljetterna till föreställningarna med Adde Malmberg, Add Westin och Thomas Oredsson i Marieholm släpps onsdagen den 8 juni, men du kan köpa biljetter till premiären ända fram till showtime!

Klockan 18.30 släpper vi överblivna biljetter på dörren så än är det inte försent. Om inte föreställningen är över när du läser det här förstås.


Senast uppdaterad: 2016-05-20

Göran Ebenhart och Jonas Karlsson till Restaurang Hardings i Marieholm 8 juni!

Onsdagen den 8 juni drar vi igång sommarsäsongen för Standup på Hardings i Marieholm med inga mindre än Göran Ebenhart och Jonas Karlsson!

Både Göran och Jonas har blivit stora publikfavoriter efter att ha varit med på föreställningar med Adde Malmberg och Al Pitcher i Teckomatorp och vi är väldigt glada över att ha fått dem till vår säsongspremiär!

Som vanligt kommer vi också att bjuda på nya talanger, allt under ledning av värdarna Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna kostar 140kr och går att köpa online här på hemsidan och över disk på Restaurang Hardings!

Varmt välkomna till denna härliga föreställning på Hardings mysiga innergård!

Läs mer om föreställningen och dess biljettförsäljning här.

2016-05-18:
Och titta! Nu har tidningarna börjat skriva om arrangemanget också.
HD: Göran Ebenhart först ut i Humorfabrikens brobyggarkvällar


Göran Ebenhart


Senast uppdaterad: 2016-04-21

Fadern med Eric Löwenthal sänds i SVT!

För dig som missade föreställningen finns den på SVTplay fram till och med 16 maj.

--

Ni som var på vår föreställning med Thomas Petersson i Teckomatorp för några veckor sedan fick då också möjligheten att lära känna Eric Löwenthal lite bättre. Han berättade bland annat att han har gjort en föreställning om sin handikappade son och lördagen den 16 april sänds föreställningen i SVT!

Missa inte denna sanslöst roliga, tankeväckande, hjärtknipande och intelligenta föreställning!

Lördagen den 16 april klockan 20:10 i SVT1. Med uppsnack från 20.05.Senast uppdaterad: 2016-04-08

Teckomatorps Humorfabrik instiftar Glädjepokalen

Glädjepokalen är ett pris som delas ut till en person, en förening, ett företag eller liknande som med sitt arbete och engagemang haft inverkan på Teckomatorp på ett eller annat sätt.

Priset består förutom en pokal också av ett diplom, en blomsterkvast och 1000 år av uppskattning.

Och igår delade vi ut priset för första gången.

Och den första utmärkelsen gick till Jerry Persson som efter 28 år som ICA-handlare i Teckomatorp nu flyttar till Häljarp och tar över ICA-butiken där.

Jerry får priset med följande motivering:

"Med glädje, energi och ett alltid lika stort engagemang har Jerry förgyllt Teckomatorp och dess föreningsliv under många herrans år.

Hans bidrag till bygden och dess invånare kommer att leva kvar här länge!

Han är dessutom mannen som lät bygga ut ICA i Teckomatorp, och för det kommer han att bli ihågkommen till tidens slut."

Vi tackar Jerry för allt han har gjort för Teckomatorp och önskar honom stort lycka till i Häljarp.


Pristagaren Jerry Persson flankeras av Teckomatorps Humorfabriks representanter Elin Nordén och Mats Andersson.


Helsingborgs Dagblad uppmärksammar utmärkelsen

Liksom Lokaltidningen


Senast uppdaterad: 2016-04-01

Sommarens föreställningar i Marieholm

I sommar gör vi fyra föreställningar på restaurang Hardings i Marieholm.

Boka in följande onsdagar redan nu:
8 juni: Komiker avslöjas senare
6 juli: Adde Malmberg mfl
3 augusti: Ann Westin mfl
7 september: Thomas Oredsson mfl

Biljetterna släpps senare här på hemsidan och på restaurang Hardings.

Håll utkik!


Senast uppdaterad: 2016-03-17

Thomas Petersson i Teckomatorp!

UTSÅLT!


Stort tack alla som kom till vår föreställning med Thomas Petersson och Eric Löwenthal mfl! Vi ses snart igen!


Onsdagen den 16 mars arrangerar vi vårens föreställning på Folkets Hus i Teckomatorp och i år får vi besök av ingen mindre än Thomas Petersson!

Det är extra kul att kunna ro iland den här bokningen med tanke på att det var så många som hade honom som önskemål när vi frågade publiken på Lennie-föreställningen i höstas vem de ville att vi skulle boka nästa gång.

Dessutom kommer Eric Löwenthal som just nu också turnerar med den uppskattade föreställningen Fadern som handlar om att vara pappa till en handikappad son.

Som vanligt kryddar vi anrättningen med ett gäng nya, intressanta komiker som är i början av sina karriärer.

Biljetter köper du som vanligt på ICA Matmästaren i Teckomatorp, förbutiken på ICA Gunnarsson i Svalöv och här på hemsidan.


Senast uppdaterad: 2016-01-30

Ny design på hemsidan!

Vi gjorde ny design till hemsidan och passade också på att rensa ut gamla funktioner. Man kan till exempel inte längre registrera sig och logga in så du som registrerat dina kontaktuppgifter får helt enkelt knappa in dem igen när du ska köpa biljetter framöver.

Ser du något som ser konstigt ut så tveka inte att höra av dig!


Senast uppdaterad: 2016-01-30

Komikerna glödde på GLÖD!

Precis som ifjol så startade året för Teckomatorps Humorfabrik med en föreställning på GLÖD Bistro & Lounge i Höganäs den 28 januari. Och precis som ifjol blev det en väldigt kul upplevelse för alla inblandade.

Härlig publik och komiker som levererade på topp, vad mer kan man begära?

De uppträdande från vänster:
Elin Nordén, Sandra Westin, Lars Magnusson, Sigbritt Lundin och Mats Andersson


Senast uppdaterad: 2016-01-29

Boka oss till din julfest!

Du vet väl om att du kan boka oss eller få hjälp att boka en komiker till din julfest?

Ring eller maila oss på
0762 - 746 210 (Mats)
0709 - 500 389 (Elin)
info@teckomatorpshumorfabrik.se

Självklart kan du boka oss till andra arrangemang också. Hör av dig så syr vi ihop nåt!


Senast uppdaterad: 2015-12-10

Stort tack!

Stort tack till er alla som kom och förgyllde föreställningen med Johan Rünow, Biggan Lowén, Therese Sandin, Jesper Mattsson och Lennie Norman i onsdags!

Vi är verkligen hänförda av den uppslutning ni visar varje gång och denna gången bjöd ni oss till och med på en stående ovation som avslutning!

Stort och hjärtinnerligt tack från alla oss och från våra komiker!

Nu tar vi en liten paus men kanske dyker vi upp på lite olika ställen innan året är slut. Annars ses vi i vår! Planerna för vårens föreställning är redan i full gång! Och kanske kommer just din favorit som du skrev ner i enkäten till oss?


Senast uppdaterad: 2015-10-22

Femtio, frånskild & förvånad i Svalöv!

Söndagen den 18 oktober avslutas Kulturkalas i Svalöv och vi är väldigt stolta över att kunna presentera kalasets sista punkt på programmet; humorföreställningen Femtio, frånskild & förvånad av och med Martin Svensson.

Det är en intelligent, inkännande, varm, mänsklig och vansinnigt rolig humorföreställning som består av Martin Svenssons samlade standuptexter, funderingar och sånger om livet i medelåldern. Det är en föreställning fylld av igenkänning och skratt med en allvarlig botten, en föreställning för alla som fyllt, snart ska fylla eller som nån gång tänker fylla femtio år.

Föreställningen äger rum på Kulturhuset i Svalöv och biljetterna köper du på Tickster. OBS! Det börjar redan 15.30!


Senast uppdaterad: 2015-09-13

Lennie Norman till Teckomatorp!

Onsdagen den 21 oktober kommer Lennie Norman med flera till Folkets Hus i Teckomatorp!

I år tänkte vi nämligen göra en av våra årliga vårföreställningar även på hösten och vi kände att vi haft lite för lite av Lennie Norman i byn.

För er lite äldre behöver han knappast någon presentation. Charlies helylle-son som spelade bas med pappa och som när standupen kom till Sverige på 80-talet var en av de första att slå igenom inom denna konstform.

Han ville dock slå hål på helylle-myten och grävde därför ofta långt under bältet och satt dessutom och söp och rökte med kompisen Claes Malmberg i TV-programmet Måndagsklubben.

Men det där är historia och även om hans standup inte riktigt lever upp till bilden av helylle-sonen så är jag övertygad om att många får en ny bild av honom om man ser föreställningen.

Hans standup är personlig, politisk och väldigt intelligent.

Vår andra huvudgäst hämtar vi också från Stockholm.

Therese Sandin har bara några få år bakom sig på standupscenen men denna barnmorska har redan hunnit med att uppträda på såväl inhemska storheter som MACK - Malmö Comedy Klubb, Lund Comedy Festival och Norra Brunn som utomlands på bland annat Edinburgh Fringe Festival.

Hon är också grundare till humorfestivalen Äggstock i Stockholm som fokuserar på att lyfta fram kvinnliga komiker.

Som vanligt gästas vi också av flera intressanta nyare namn, allt under ledning av Elin Nordén och Mats Andersson.

Biljetterna kostar 120kr och du köper dem över disk på ICA Matmästaren i Teckomatorp och i förbutiken på ICA Gunnarsson i Svalöv. Köper du hellre online så gör du det på här.


Senast uppdaterad: 2015-09-02

Ta chansen! Gå standupkurs i höst!

I höst håller Teckomatorps Humorfabrik i samarbete med ABF Mittskåne en nybörjarkurs i standup i Eslöv.

Kursledare är Mats Andersson och kursen äger rum fyra måndagskvällar i september och oktober i ABFs lokaler på Palmgatan 6.

För endast 790kr får du en inblick i hur man roar en publik på standupscenen och får möjligheten att utveckla din talang.

Kursen börjar 21 september och äger rum 18.30 - 21.00.

Du behöver självklart inte vara bosatt i Eslöv för att gå kursen.

Läs mer och anmäl dig här!


Senast uppdaterad: 2015-08-17

Kom och spring med oss!

Den 30 augusti äger årets Torpalopp rum och i år kommer ni som springer att bli kommenterade av Fabrikens (för dagen) egna sportkommentatorer Elin Nordén och Mats Andersson. Och även om du inte själv vill springa så kom till Parken och njut av årets folkfest i Teckomatorp! All info om loppet hittar du på TK Fys hemsida.

Dessutom blir det försäljning av våra t-shirts och biljetter till höstens föreställning på Folkets Hus!

Vilka som uppträder denna gång avslöjas i samband med loppet.


Senast uppdaterad: 2015-08-03

Martin Svensson och Khalid Geire underhåller på säsongsavslutningen på Hardings i Marieholm!

Sommarens säsongsavslutning för uteserveringen på restaurang Hardings i Marieholm äger rum den 30 september och detta firas bland med en standupföreställning med Martin Svensson och favorit i repris med Khalid Geire.

Som vanligt blir det bonuskomiker och föreställningen hålls ihop av kvällens konferencierspar Elin Nordén och Mats Andersson.

Passa på att ät en bit mat före föreställningen. Boka bord på 0739-499 860.

Biljetterna köper du på här eller över disk på restuarang Hardings, Storgatan 30 i Marieholm.


Senast uppdaterad: 2015-08-02

Lena Frisk och Pierre Mathisson underhöll på Hardings i Marieholm!

Sommarens andra ståuppföreställning på restaurang Hardings i Marieholm den 29 juli bjöd på marginellt varmare väder än den första med Anna-Lena Bergelin men Lena Frisk och Pierre Mathisson samt bonuskomikerna Anders Rydell, Lisa Löfqvist och Sigbritt Lundin bjöd på värmande underhållning under ledning av våra värdar Elin Nordén och Mats Andersson.

Alla inblandade från komiker, publik till arrangörerna på Hardings och vi från Fabriken var rörande överens om att detta måste bara vara början på ett längre samarbete och redan samma kväll spånades det på idéer för framtiden!Kvällens komiker var från vänster: Anders Rydell, Lisa Löfqvist, Sigbritt Lundin, Pierre Mathisson, Lena Frisk, Mats Andersson och Elin Nordén.


Senast uppdaterad: 2015-07-30

Al Pitcher mfl underhöll Landskronakarnevalen!

Vilken föreställning det blev på Landskronakarnevalen!

Tältet var fullsmockat när Mats Andersson och Elin Nordén drog igång föreställningen på Landskronakarnevalen och publiken hann skratta åt Anna Dieden, Tomas Högblom och Ami Hallberg Pauli innan det blev dags för dragplåstret Al Pitcher som bjöd på standup i absolut världsklass!


Al Pitcher och den månghövdade publiken


Senast uppdaterad: 2015-07-25

Anna-Lena Bergelin drog fullt på Hardings i Marieholm!

Den 24 juni hade nästan motsvarande 10% av Marieholms befolkning hade tagit sig till restuarang Hardings för att se bland andra Anna-Lena Bergelin och Khalid Geire.

Trots en minst sagt kylslagen kväll så var det en varm och härlig stämning kvällen igenom.

Förutom Anna-Lena och Khalid så kunde vi också presentera Carin Reijmer och Mats Olausson.


Senast uppdaterad: 2015-06-25
Läs fler nyheter här!