Varmt tack till
Sparbanken Skåne!Vi bor på landet! 2022-09-01

Torsdagen den 1 september sätter Teckomatorps Humorfabrik upp den egna föreställningen Vi bor på landet! i Piratensalen på Grand Hotell, ett stenkast från Lund C.

Detta är första gången Teckomatorps Humorfabriks alla fyra komiker, Elin Nordén, Mats Andersson, Henke Nordberg och Gustav Annerblom gör en egen föreställning tillsammans.

Så här presenteras showen:
En livad show av och med Teckomatorps humorelit. Att bo på landet har både sina för- och nackdelar, men vad är det egentligen som skiljer storstadens brus från åkrarnas sus om man tittar lite närmare på det?

Här har vi några lantisar som reder ut begreppen i en charmig humormix om livet på landsbygden men också upplevelsen av hur Eslöv kan kännas som New York. På landet avhandlas ämnen som skadedjursbekämpning, flaggstänger och grannsämja. När gödselstanken ligger tung över nejden får man se alltihop med lite humor, och sen ta närmaste traktor därifrån.

Teckomatorps Humorfabrik presenterar fyra äkta landsortskomiker på vift i storstan för att ge sina dråpliga perspektiv: Henke Nordberg, Mats Andersson, Elin Nordén och Gustav Annerblom. Varmt välkomna!

PS. Det blir ingen buskis. DS.


Biljetterna köper ni här.


Visa alla föreställningar